stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
monkey-laughingΟ ΣΥΡΙΖΑ στήριξε το πρώτο φεστιβάλ ινδικής κάνναβης στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο για την αποποινικοποίηση της καλλιέργειας και της χρήσης της. Ενδεχομένως να προταθεί και η επιδότηση για την καλλιέργεια και το κράτος να αναλάβει τη διάθεση του «προϊόντος».
Για να επιβιώσουμε μέσα στο χαμό που γίνεται, ίσως η μόνη λύση είναι να ζούμε μαστουρωμένοι. Έτσι θα γίνουμε πιο ανθεκτικοί, αφασιακοί, σε φαινόμενα Υπουργών, νυν και πρώην, να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό αλλά να καλούν τους πολίτες να τα φέρουν στην Ελλάδα.
Ενδεχομένως έτσι να αντέξουμε στα φληναφήματα, στις παλινωδίες, το νέο πακέτο φοροεισπρακτικών μέτρων που ετοιμάζουν ή τη ρήξη με τους εταίρους-δανειστές και όλα όσα γίνονται για… πρώτη φορά από την «πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς» με τη στήριξη των ΑΝΕΛ
Προφανώς μέσα στην παραζάλη από το τσιγαριλίκι θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε όλα ρόδινα. Τις κόκκινες γραμμές, το πιο μεγάλος κράτος, τις προσλήψεις συγγενών και φίλων που δήθεν αποκήρυτταν, τα πισωγυρίσματα, τις αθετήσεις όλων των δεσμεύσεων, τα αστεία σόου κάποιων αστείων αγωνιστών της πεντάρας, ακόμη και την πρόεδρο της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου θα αντέξουμε.
Και η Νέα Δημοκρατία; Αυτή χάνεται υπό το βάρος των βλακειών της και των ανομημάτων του πασοκπου επωμίστηκε.
Διαπραγματεύονται, λένε, οι της Κυβέρνησης επί τέσσερις μήνες. Ότι η αγορά στέγνωσε από ρευστό, επιχειρήσεις κλείνουν, οι άνεργοι αυξάνονται, με τη φτώχεια να ισοπεδώνει τα πάντα, δε φαίνεται να απασχολούν τους επηρμένους που διεκδικούν το αλάθητο μόνο και μόνο επειδή είναι ή δήλωσαν αριστεροί.
Παρά ταύτα η πλειοψηφία των πολιτών ακόμα τους στηρίζει. Επειδή ελπίζει και διότι δεν εμφανίζεται άλλη αξιόπιστη λύση στο πολιτικό σκηνικό.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr