stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
diapragmateusiΠρέπει να σταματήσει η κυβέρνηση να "διαπραγματεύεται". Διότι όσο λέει ότι το κάνει, τόσο και περισσότερα επώδυνα μέτρα λαμβάνει, οπότε είναι προτιμότερο να μη κάνει τίποτε!
Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για τους πολίτες, οι οποίοι καλούνται να υποστούν για πολλοστή φορά μειώσεις των αποδοχών τους, να πληρώσουν και άλλους δυσβάσταχτους φόρους,να μείνουν περισσότεροι άνεργοι!
Υπερβάλουμε; Όχι, δεδομένου ότι τώρα εκτός από όλα τα άλλα, οι Ελληνες θα κληθούμε να πληρώσουμε και... "κάβα" (!) 3 δις, εγγύηση δηλαδή, για την περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι στόχοι!!!
Αυτά βεβαίως είναι λίγα μπροστά σε όσα θα συμβούν. Η κυβέρνηση που επαγγέλθηκε... υπερήφανη πολιτική υπέρ του λαού, εμφανίζεται να σέρνεται στις επιλογές των δανειστών, χωρίς να έχει πλέον την στήριξη κανενός κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συναινεί στην εξουθένωσή μας, στην εξαθλίωσή μας, στην απόλυτη φτωχοποίησή μας και χωρίς ντροπή μας λέει ότι το κάνει για το καλό μας και πώς... στενοχωριέται πάρα πολύ για ό,τι συμβαίνει!!!
Δεν μας μένει βεβαίως καμιά αμφιβολία ότι μας "δουλεύουν" κατά τρόπο προκλητικό και αναίσχυντο για να διατηρήσουν την εξουσία.
Ας λάβει όμως υπ' όψη της ότι όλα έχουν κάποιο τέλος, έστω και αν πρόκειται για κυβέρνηση... εθνικοσοσιαλιαριστερών ή όπως αρέσκονται να λένε... "πρώτη φορά Αριστερά", με ολίγη δόση Καμμένου - και τελευταία να είναι, γιατί αλλιώς χαθήκαμε ολοσχερώς...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version