stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
vouleytesΔεν ντρέπεται κανένας τους! Για τους βουλευτές λέμε, όλων των κομμάτων, που δέχτηκαν να εξαιρέσει η κυβέρνηση από τις μειώσεις τις συντάξεις τους!
Την ώρα οι Ελληνες βλέπουν τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται και συνταξιούχοι τις πενιχρές συντάξεις τους να πετσοκόβονται, η κυβέρνηση της... Αριστεράς προστατεύει την βουλευτική συντεχνία!
Οι άνθρωποι που λένε ότι παλεύουν για την Ελλάδα, αποδεικνύεται ότι πασχίζουν για τον εαυτό τους, τα συμφέροντά τους, προκλητικά και αναίσχυντα.
Πάνω από όλα η τσέπη τους και για αυτό δεν αγγίζουν ό,τι τους αφορά, κανένα από τα προνόμιά τους .Μάλιστα δε για νοιώθουν καλύτερα, δημιούργησαν και ...συνενόχους. Για αυτό και προστατεύουν τους της Αυτοδιοίκησης που θεμελίωσαν συνταξιοδοτικό δικαίωμα κατά το 2012, μαζί και τους υπαλλήλους Βουλής!!!
Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, μας κατέστρεψαν αλλά και δεν χορταίνουν με τίποτε.Τα αδηφάγα τρωκτικά, που δεν έχουν ιερό και όσιο, αλλά έχουν απύθμενο θράσος. Αυξάνουν τον ΦΠΑ από το 23 στο 24%, ακριβώς για να μη χάσουν αυτοί ούτε ένα ευρώ!!!
Όπου και όποιον εξ αυτών βρείτε, φτύστε τους, μη βασκαθούν κιόλας...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version