stoTapsi

A+ A A-
Έκαναν τις ορντινάτσες των αλλοδαπών!
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
keelpnoΔεν υπάρχει κανένα νέο, είπε το ΚΕΛΠΝΟ, αν έχουν προσβληθεί από φυματίωση οι 8 στρατιώτες, που τους είχαν βάλει να υπηρετούν τους αλλοδαπούς στο Τσεπέλοβο!
Πέρασε από την πρώτη διάγνωση πάνω από ένας μήνας. Είπαν διάφοροι, που παριστάνουν τους... αρμόδιους, ότι δεν είναι οριστικό ότι οι στρατιώτες όντως ασθένησαν!
Δικαίως οι πολίτες αναρωτιούνται: πόσος καιρός χρειάζεται για να διαπιστωθεί αν κάποιος αρρώστησε ή όχι και μάλιστα από φυματίωση, η οποία διαγνώσκεται με ένα απλό τέστ;
Για το θέμα έκανε δηλώσεις και ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος, που είπε ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα. Φυσικά κανένας δεν πιστεύει πλέον ούτε εκείνον, ούτε το ΚΕΛΠΝΟ και άλλους τινές ειδήμονες.
Οι στρατιώτες βρέθηκαν θετικοί στο τέστ στο οποίο υποβλήθηκαν και όσο καθυστερούν τα υποτιθέμενα τελικά αποτελέσματα, τόσο και φουντώνουν οι φήμες ότι δεν είναι οι μόνοι που έχουν πρόβλημα, το οποίο δεν έγινε γνωστό αν αντιμετωπίσθηκε και για τους αλλοδαπούς που πάσχουν από φυματίωση και όχι μόνο στο Τσεπέλοβο, αλλά και στον Κατσικά, Δολιανά, Κόνιτσα,Φιλιππιάδα...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr