stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
elisaf moysisΤα κατάφερε πάλι ο κ. Μωυσής Ελισάφ, πρόεδρος της Εβραϊκής Συναγωγής Ιωαννίνων, μέλος του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου Ελλάδας, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής.
Μετά τους λιβέλους εναντίον μας (και χτες ακόμη από τον "Πρωινό Λόγο" ), και τους ύμνους στο τυχοδιωκτικό κράτος του Ισραήλ, διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για να μη μένει σε κανέναν αμφιβολία για την δύναμη του λεγόμενου Εβραϊκού λόμπι.
Ο κ. Ελισάφ, που με τις κατά καιρούς παρεμβάσεις του και όσα έγραφε πριν λίγες ημέρες, δίνει την εντύπωση ότι θέλει να ποδηγετεί την πολιτική, κοινωνική και πνευματική ζωή των Ιωαννίνων, ανταμείφθηκε για τους αγώνες του.
Ας απολαύσει τις τιμές που του αποδίδονται και σε ό,τι μας αφορά (αφού μας επιτέθηκε εκ νέου ), του λέμε ότι δεν θα μας υποχρεώσει κανένας να υποκλιθούμε στον Σιωνισμό, ουδέ να αναγνωρίσουμε ότι το κράτος του Ισραήλ είναι... πολύπαθο .
Θα επιμείνουμε ότι ακολουθεί μια γκαγκστερική, δολοφονική, εξοντωτική πολιτική σε βάρος των Παλαιστινίων, του Αραβικού κόσμου εν γένει, υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ, μια πολιτική γενοκτονίας, με θηριωδίες και Ναζιστικές μεθόδους.
Κάποιες άλλες αρλούμπες του είναι για γέλια, όπως η... στήριξη του τουρισμού της Ηπείρου από... χιλιάδες Ισραηλινούς(!) που δήθεν έρχονται εδώ, όποιος τους είδε να μας το πει να τους καλωσορίσουμε κι εμείς - καλοδεχούμενοι πάντα.
Σε ό,τι δε αφορά την... ξενοφοβία και τον... ρατσισμό που μας αποδίδει ο σπουδαίος επιστήμων, αυτά χαρακτηρίζουν κυρίως τους Εβραίους. Σε μας να αφήσει να ανησυχούμε, μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, για την τύχη της χώρας με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που συρρέουν, την ώρα που δεν μπορούμε οι γηγενείς να ζήσουμε.
Όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για την αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού (αυτό ο κ. Μωυσής το θεωρεί... Ναζιστική αντίληψη!), την αυξανόμενη εγκληματικότητα, την επιχειρούμενη Ισλαμοποίησή μας.
Ας μας επιτρέψει λοιπόν, να νοιαζόμαστε για όλα αυτά και εκείνος (όπως οι περισσότεροι ομόθρησκοί του)... εν ονόματι του Ολοκαυτώματος (ναι, το εργαλειοποίησαν!), να χτίζουν την καριέρα τους και θέλουν να ποδηγετούν τους λαούς ανά την υφήλιο...
Συγχαρητήρια όμως στον κ. Μωυσή Ελισάφ και σε... ανώτερα!

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version