stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Gerovasili OlgaΑυτό που συμβαίνει με την κ. Όλγα Γεροβασίλη είναι σκάνδαλο! Η εξ Άρτης, πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος και νυν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είναι ακόμη επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ "Ήπειρος της Ανατροπής", της μείζονος αντιπολίτευσης δηλαδή στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ηπείρου!
Λέμε ακόμη, διότι επί τρία σχεδόν χρόνια είναι ζήτημα αν έχει παραστεί σε τρεις - τέσσερις συνεδριάσεις του! Παρά ταύτα όμως ούτε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξ. Καχριμάνης,ούτε ο Πρόεδρος του Περ/κου Συμβουλίου κ. Παργανάς, θέλησαν να κινήσουν την προβλεπόμενη από τον Νόμο διαδικασία έκπτωσής της!
Δεν πρόκειται βεβαίως για...μεγαλοψυχία. Έχουν τους λόγους τους, έστω κι αν εκείνοι παραβαίνουν πλέον τον Νόμο με την τακτική τους. Η απουσία της κ. Γεροβασίλη και η ανοχή της, επιτρέπει στον κ. Καχριμάνη να κάνει ό,τι θέλει, να παρανομεί, να συμπεριφέρεται ως η διοίκηση να είναι εντελώς προσωπική του υπόθεση!
Εν τω μεταξύ η "αξιωματική" αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αδρανοποιηθεί και στο Περιφερειακό Συμβούλιο ακούγονται κάποιες σποραδικές φωνές από συνεργάτες της κ. Γεροβασίλη, χωρίς όμως να ενοχλείται ιδιαιτέρως ο κ. Καχριμάνης, αφού είναι φανερό πως έχει την στήριξη της κυρίας υπουργού!
Όσο κι αν ακούγεται παράξενα, η κ. Γεροβασίλη δεν έθεσε ποτέ κανένα θέμα που να αφορά τον φίλο της Περιφερειάρχη. Ούτε για το "ανειλικρινές" πόθεν έσχες του, ούτε για το μέγα σκάνδαλο με τις αυθαιρεσίες σε ξενώνες του, ούτε για το μέγα σκάνδαλο της κατάτμησης και απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων έργων, ούτε για τις παράνομες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του γιού του, ούτε για τις χρηματοδοτήσεις της ΑΕ Χιονοδρομικό κέντρο και πλήθος άλλων!
Η κ. Γεροβασίλη (που καλύπτει και την κ. Τατιάνα Καλογιάννη με την αμαρτωλή Μ.Κ.Ο HUMANET, που ροκάνισε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ), θεωρείται συνυπεύθυνη για την ασυδοσία αυτή και όσο κρατάει εγκλωβισμένη την παράταξή της στις επιλογές της, τόσο και θα συνεχίζει να παριστάνει τον... παντοκράτορα και... πανεπιστήμονα ο κ. Καχριμάνης!
Με την σειρά του κι εκείνος, μετά του Προέδρου του Περ/κού Συμβουλίου κ. Παργανά (προστατευομένου της αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνας Καλογιάννη), παρανομούν που δεν οδηγούν σε έκπτωση τη κ. Γεροβασίλη, η οποία οφείλει να εξηγήσει στους Ηπειρώτες τι ακριβώς συμβαίνει...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version