stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
IMG 1220186262148Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στηρίζει την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Αλέξ.Καχριμάνη! Γι' αυτό και την χρηματοδοτεί με 270.000 ευρώ για τις ανάγκες της επικοινωνιακής του προβολής για το 2017!
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής - Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς, για να αντιστρέψει το αρνητικό για την κυβέρνηση κλίμα, αποφάσισε την έγκριση ενός κονδυλίου ύψους 2,2 εκατ.ευρώ συνολικά.
Οπως διαφαίνεται, με την διάχυση κονδυλίων, στοχεύει - εκτός των άλλων - σε πρόσκαιρες αλλά απαραίτητες συμμαχίες με περιφερειάρχες, ενώ (όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ) ακούγονται φωνές περί σύμπλευσης "γαλάζιων" περιφερειαρχών με την κυβέρνηση και στήριξης φίλα προσκειμένων, χρησίμων σε περίπτωση εκλογών!
Στα πλαίσια αυτά το μεγαλύτερο ποσό, 900.000 ευρώ δίδεται στην Κρήτη και άλλες 467.480 ευρω θα πάνε στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. πάλι της περιφέρειας Κρήτης.
Η δεύτερη πιο ευνοημένη περιφέρεια είναι της Ηπείρου με 270.000 ευρώ κι αυτό διότι η κυβέρνηση εκτιμά ότι οι συχνές διαφοροποιήσεις του κ. Καχριμάνη από τις θέσεις της Ν.Δ την ευνοούν, έστω κι αν γίνονται γιά μικροπολιτικά οφέλη του περιφερειάρχη!
Τα χρήματα θα δοθούν - και σε φορείς που θα υποβάλλουν αιτήματα - για χρήση κατά το νέο έτος και θα αφορούν προβολή των έργων και δράσεων, ενώ θα υπάρξει χρηματοδότηση από τον Ε.Ο.Τ.
Εκτιμάται πάντως ότι γιά την στήριξη του κ. Καχριμάνη, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η καλή φίλη του κ. Ολγα Γεροβασίλη, νύν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πρώην περιφερειακή σύμβουλος - επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι πρότινος...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version