stoTapsi

Xeria IlikiomenouΠρόκειται για μια είδηση που συγκλονίζει και όμως τα ΜΜΕ την απέκρυψαν. Ένας 70χρονος απο ένα χωριό του Δομοκού κατέθεσε αίτημα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να προβεί σε ευθανασία!
Ο λόγος; Δεν είχε πλέον την δυνατότητα να ζήσει! Δεν είχε κανένα έσοδο ώστε να πληρώνει ενοίκιο, φως, νερό και φαγητό, ενώ τον είχαν πνίξει και χρέη!
Έτσι και μη έχοντας την δύναμη να αυτοκτονήσει, ζήτησε να επιτραπεί σε γιατρό να του κάνει μια ένεση, για να λυτρωθεί! Όχι, για αυτόν τον συνάνθρωπο δεν ενδιαφέρθηκε κανένας, καμιά ομάδα... "αλληλεγγύης", καμιά ΜΚΟ, καμιά υπηρεσία Πρόνοιας!
Βλέπετε η περίπτωσή του δεν προσφέρονταν για εντυπωσιακές φωτογραφίες, δεν είχε το... συγκινησιακό στοιχείο που προσφέρουν οι λαθρομετανάστες, τα μικρά παιδιά στις λάσπες.
Ακόμη χειρότερα, η προβολή ενός τέτοιου περιστατικού θα χαλούσε την εικόνα που θέλει η κυβέρνηση πως όλα κυλούν ειδυλλιακά - και για τον ίδιο λόγο έχουν "εξαφανίσει" και τις αυτοκτονίες.
Το ξέρω, ορισμένοι θα δυσφορήσουν, θα ενοχληθούν, θα αντιδράσουν τα "προσφυγολατρικά" , Ψευτο-Αριστερίστικα αντανακλαστικά τους, ότι στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν συμβαίνουν πλέον τέτοια.
Όμως είτε τους αρέσει είτε όχι, η Ελλάδα σήμερα είναι μια χώρα.. . νεκρών - ζωντανών, απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς καμιά προοπτική και εμείς θα συνεχίσουμε να περιγράφουμε και να σχολιάζουμε την κατάσταση, αδιαφορώντας για τους επαγγελματίες ή έστω αφελείς - πλην επικίνδυνους -κομματικούς "κλακαδόρους"...

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version