stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Tsolis NikosΣε εξαιρετικά δύσκολη θέση έφερε ο κ. Νίκος Τσόλης τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας" και τον επικεφαλής της κ. Νίκο Γκόντα, κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Τσόλης, για πολλοστή φορά, διαφοροποιήθηκε από την παράταξή του κι αυτή την φορά σχετικώς με την επιδότηση του εισιτηρίου των αστικών λεωφορείων, στηρίζοντας την πρόταση της πλειοψηφίας!
Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό, αλλά χαρακτήρισε... μικροπολιτική την τακτική της δημοτικής ομάδας στην οποία ανήκει, επιτέθηκε στον εισηγητή κ. Γρηγόρη Γκίκα και ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον κ. Γιάννη Εμμανουηλίδη.
Το γεγονός προκάλεσε εντύπωση έως και αμηχανία στην μείζονα αντιπολίτευση, για να επιχαίρει ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας, για την... "συμμαχία" του κ. Τσόλη και να τον... επαινεί για την στάση του!
Μετά ταύτα, στελέχη της παράταξης απορούν για την ανεκτικότητα του κ. Γκόντα, δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε διαγράψει τον κ. Βασίλη Χήτο, που είχε ψηφίσει υπέρ μιας πρότασης της Δημοτικής Αρχής και τώρα επιτρέπει στον κ. Τσόλη να διασύρει, όπως λένε, ολόκληρη την παράταξη, στην οποία προφανώς, διατείνονται, από... λάθος βρίσκεται ο κ. Νίκος Τσόλης.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr