stoTapsi

nosokomeio xatzikostaΠολύ σοβαρή η καταγγελία του κ. Κων. Αναγνώστου, Περιφερειακού Συμβούλου της "Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο". Καταγγέλλει ότι τα δύο βρογχοσκόπια και το μηχάνημα κολονοσκόπησης του νοσοκομείου "Χατζηκώστα", βρίσκονται εκτός λειτουργίας!
Διαβάστε τι λέει:
"Σας γνωρίζουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα στην πόλη μας, λόγω εγκληματικής αμέλειας των υπευθύνων, υπάρχουν δυο Βρογχοσκόπια εκτός λειτουργίας.
Από τ’ ανωτέρω ιατρικά μηχανήματα ένα εξ αυτών ανήκει στην πνευμονολογική Κλινική και είναι εκτός λειτουργίας από τον περασμένο Φεβρουάριο και το άλλο ανήκει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας "ΜΕΘ" όμως και αυτό τυγχάνει ανενεργό πέραν του μηνός .
Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας και ειδικά στον τομέα της υγείας όταν ασθενείς απ’ όλη την Ήπειρο και μάλιστα καρκινοπαθείς να μην μπορούν να εξεταστούν θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή και μείς στο ίδιο έργο θεατές με ευχολόγια προσπαθούμε να ξορκίσουμε το κακό που έχουμε πάθει .
Το κακό έχει ονοματεπώνυμο λέγεται κυβέρνηση της Αριστεράς και αυτό που συμβαίνει είναι πρωτάκουστο και ρατσιστικό για τον Έλληνα και αν θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο, καμιά ΜΚΟ που διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ, δεν συγκινείτε να δείξει την αλληλεγγύη της για την υγεία του Έλληνα Ηπειρώτη .
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στην Γαστρεντερολογική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου δεν λειτουργεί το κολονοσκόπιο από αρχές Δεκεμβρίου με συνέπεια οι ασθενείς να απευθύνονται σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα πληρώνοντας από την τσέπη τους υπέρογκα και δυσβάστακτα για την οικονομική τους κατάσταση ποσά.
Μετά από τα παραπάνω και μετά από οχλήσεις πολλών απελπισμένων ασθενών παρακαλώ για τις κατά την κρίση σας ενέργειες όπως γίνει άμεσα η αποκατάσταση της λειτουργίας των ανωτέρω ιατρικών μηχανημάτων.
Και όπως επίσης, μου απαντηθεί αρμοδίως τυχόν παραπτώματα είτε ποινικά είτε διοικητικά που εμπίπτουν στις διατάξεις του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

ΜΕ ΤΙΜΗ
10/07/2017
Αναγνώστου Κωνσταντίνος
Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο"

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version