stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
epeisodia iriannaΔεν γνωρίζουμε αν η περίφημη πια Ηριάννα είναι ένοχη για πράξεις τρομοκρατίας. Καταδικάστηκε όμως, χωρίς η ποινή της να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Και επειδή απορρίφθηκε η αίτηση για την αποφυλάκισή της, οι γνωστοί Αριστεροί, αναρχικοί - τραμπούκοι της Αθήνας, έκαψαν και έσπασαν το βιός επαγγελματιών.
Η αστυνομία που εκτελούσε εντολές, παρέμεινε θεατής! Επρόκειτο βλέπετε για τα "αγαπημένα παιδιά" του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης. Έτσι τεκμαίρεται αφού τους αφήνουν ασύδοτους...
Άλλωστε, γράφτηκε πως η Ηριάννα, είναι συγγενής Συριζαίου υφυπουργού, ενώ για τρομοκρατικές ενέργειες φυλακίστηκαν ο γιός του Προέδρου της Βουλής, των υπουργών κκ. Σκουρλέτη και Βουράκη, με πληθώρα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να υπερασπίζονται την 17 Νοέμβρη στις δίκες που έγιναν!
Και βεβαίως (!) όλοι τους, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στρέφονται κατά της Δικαιοσύνης, που δεν τους κάνει τα χατίρια...
Κατά τ' άλλα το... κράτος των Εξαρχείων παραμένει άβατο, οι τρομοκράτες αλωνίζουν κι εμείς περιμένουμε να δούμε προκοπή, με αλήτες στην εξουσία! Και με τα μέτρα που παίρνουν, αυτοί είναι οι "τρομοκράτες" που παίζουν με τις τύχες μας!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr