stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis lastixo 2017Η μεγάλη πυρκαϊά στο Ασβεστοχώρι Ιωαννίνων στις ημέρες που πέρασαν, ανέδειξε πέραν της... κόλασης και του δράματος των κατοίκων, την φαιδρότητα τοπικών παραγόντων, που έσπευσαν να να αξιοποιήσουν επικοινωνιακά την καταστροφή!
Οι φωτ.απο το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΤV1, που δείχνουν τον Περιφερειάρχη κ.Αλέξ. Καχριμάνη, τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα δίπλα του και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Στέφο, να κρατούν με την σειρά ένα... λάστιχο ποτίσματος κήπων και να κάνουν πως τάχα... παλεύουν με τις φλόγες!
Stefos lastixo 2107Και με τους τρείς γελούσε ο κόσμος, πολύ δε περισσότερο που αναφέρθηκε ως... καταλυτικής σημασίας η... συμβολή τους στην κατάσβεση της πυρκαϊάς, δεδομένου ότι εικονολήπτης και ρεπόρτερ του σταθμού (με την μεγαλύτερη θεαματικότητα), εποίησαν την ανάγκη φιλοτιμία και τους συμπεριέλαβαν στο ρεπορτάζ!
Μα καλά, τι νομίζουν ότι κάνουν με κάτι τέτοια οι "κεφαλές" (και τι ...κεφαλές!) του τόπου; Δεν αντιλαμβάλονται οτι γίνονται ρεζίλι των σκυλιών; Αφού νοιάζονταν, ας πήγαιναν, αλλά ας μην γυρνούσαν σαν σαλεμένοι απο εδώ και από εκεί, κρατώντας ενα λάστιχο, όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν την μεγάλη μάχη, χωρίς να στήνονται μπροστά στον φακό... Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι ρεζιλίκια;
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr