stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
vouli 2017ΕΧΟΥΝ ξεφύγει εντελώς! Για την κυβέρνηση λέω των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που βάλθηκε ντε και καλά να καταστήσει τους Έλληνες, κοινωνούς του τρόπου ζωής κάποιων άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Επ΄ αυτού εμφανίζεται ανυποχώρητη και παρά τις διαμαρτυρίες, προχωρά στην πλήρη διάλυση... "αντιδραστικών και κατεστημένων αντιλήψεων"!
ΣΤΟ πλαίσιο αυτό, θέσπισε το σύμφωνο συμβίωσης και μεταξύ ομοφύλων - ομοφυλοφίλων ενώ μόλις προ τριημέρου, προέβη στην νομιμοποίηση αλλαγής φύλου από τα δεκαπέντε έτη και μάλιστα με απλή υπεύθυνη δήλωση την επιλογή τι θα αναγράφεται στην ταυτότητα!
ΔΗΛΑΔΗ θα μπορεί το δεκαπεντάχρονο να αποφασίζει εκείνο για το φύλο του, αλλά δεν μπορεί να είναι ακηδεμόνευτο, ούτε άδεια οδήγησης να πάρει και βεβαίως ούτε να ψηφίζει! Η "προοδευτική" όμως κυβέρνηση διαλαλεί πως κάθε πολίτης έχει δικαίωμα της "αυτοδιάθεσης". Σύμφωνοι, αλλά από ποιά ηλικία; Καρφάκι δεν της καίγεται!
ΔΕΝ ενδιαφέρουν αυτές οι "σκοταδιστικές" απόψεις τους ΑριστεροΔεξιούς Σταλινοεξτρεμιστές. Ψήφους αναζητούν και στηρίγματα, ακόμη και στους τραβεστί, έχοντας πιστέψει πως εξασφάλισαν τους δημοσίους υπαλλήλους κι εκείνους που θα διορίσουν! Για τις καρέκλες της εξουσίας νοιάζονται οι... "σακιδοκουβαλητές", που γράφουν στα, μέχρι πρότινος παλιά τους παπούτσια, ήθος, παραδόσεις, αξιοπρέπεια.
ΟΜΩΣ, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Πέταξαν την "ρουκέτα" της αλλαγής φύλου, πήρε φωτιά το πολιτικό - και όχι μόνο- σκηνικό, στην μάχη και η Εκκλησία. Μέσα στον γενικό χαμό, στη "ζούλα" υπερψηφίστηκε ο νόμος για την ίδρυση της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης"! Ναι, κι από την Ν.Δ, η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα είχε, δήθεν, διαφωνήσει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο!
ΜΕ λίγα λόγια, βάζουν την Τουρκία στη Θράκη σχεδόν συνδιαχειριστή, νομιμοποιώντας οποιαδήποτε παρέμβασή της! Εδώ, όμως, υπάρχει ένα "προηγούμενο" και μάλιστα πολύ σοβαρό: Τον Ιούλιο του 2006, η κυβέρνηση της Ν.Δ νομοθέτησε να διδάσκεται στις πρώτες τρεις τάξεις του Γυμνασίου, η... Τουρκική γλώσσα! Όσοι δύσπιστοι, δείτε το Φ.Ε.Κ με αριθ.867/ 10-7-2006 τ.δεύτερο, για να αρθούν οι όποιες αμφιβολίες.
ΔΕΝ έχει σημασία που ακόμη δεν διδάσκονται, από τον φόβο των αντιδράσεων της Κοινής Γνώμης. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να εισαχθεί στο Γυμνάσιο η διδασκαλία των Τούρκικων, αφού το πρώτο βήμα (με την αναγνώριση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης). Άλλωστε, η κυβέρνησή μας διακρίνεται για την... Τουρκολαγνεία της και σε αυτό έχει την κεκαλυμένη στήριξη της Ν.Δ, του Κ.Κ.Ε και λοιπών ...δημοκρατικών δυνάμεων.
ΟΧΙ, δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Έρχονται κι άλλα χειρότερα, με μέτρα φωτιά, με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών να συνεχίζουν να έρχονται σε μια χώρα διαλυμένη, με την εγκληματικότητα στα ύψη. Αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι ζητήσουν οι δανειστές, να μας καταστρέφουν και να επιμένουν πως δεν... φταίνε και πως... εκσυγχρονίζουν την χώρα, αλλά εμείς οι... στενόμυαλοι δεν το καταλαβαίνουμε!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr