stoTapsi

Σκανδαλώδης παρέμβαση για τους "δύο" γιατρούς
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Tzoufi Τύπος ΗπείρουΠάει, "ξέφυγε" εντελώς η κατάσταση. Ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται ως... στρατιωτικοί διοικητές και κομισάριοι του Σταλινισμού, που μπορούν να δίνουν διαταγές, παρεμβαίνοντας ακόμη και σε υπηρεσιακές διαδικασίες!
Αυτό έκανε, ως φαίνεται, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, παιδονευρολόγος κ. Μερόπη Τζούφη, αν κρίνουμε από σχόλια της εφημερίδας "Τύπος της Ηπείρου" (πατήστε κλικ στη φωτο για μεγέθυνση).
Η εφημερίδα σχολίασε κάποιες ενέργειές της κι εκείνη απάντησε, αλλά ο σχολιαστής (που μάλλον είναι ο δ/ντής σύνταξης Κώστας Πάνος), την... κρέμασε ανάποδα.
Στο συνοδευτικό της επιστολής της σχόλιο, σημείωνε δηκτικά ότι σε τηλεφωνική τους επικοινωνία του είπε ότι παρενέβη στην διοίκηση του νοσοκομείου "Χατζηκώστα" να προχωρήσει και να ξεκαθαρίσει την υπόθεση με τους δύο γιατρούς, σύμφωνα με τον νόμο!
Αν είναι αλήθεια, αυτό μπορεί να εκληφθεί ως άμεση, απροκάλυπτη παρέμβαση και ως παρότρυνση (ως να μετέφερε εντολή...), να τους τιμωρήσουν, ειδικά τον έναν εξ αυτών, δηλ. τον κ. Φίλιππο Σιάκα, λόγω της πολιτικής τους αντιπαλότητας (και ο οποίος με το δίκιο του, συνεπώς, κάνει λόγο για πολιτική δίωξη)!
Έστω κι όλα αυτά να μην έχουν βάση, από πού αντλεί η βουλευτής το δικαίωμα να προβαίνει σε συστάσεις προς διοικητικούς παράγοντες τι να κάνουν και πώς; Αυτή είναι η δουλειά του βουλευτή ή το κοινοβουλευτικό έργο, που ασφαλώς δεν έχει καμιά σχέση με τέτοιες μεθόδους, εν ονόματι δήθεν του ενδιαφέροντος για την... δημόσια υγεία;
Συγγνώμη, αλλά νομίζουμε ότι η κ. Τζούφη, ως παλιό μέλος της ΚΝΕ, ενήργησε ως... κομισάριος Σταλινικού καθεστώτος! Αυτή την εντύπωση έδωσε...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version