stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
stratos ioannouΟ κ. Στράτος Ιωάννου από την Πρέβεζα είναι αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για την τουριστική ανάπτυξη. Επιτυχημένος στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, πολιτικός μηχανικός, γνωστός για την ευγένεια και την αγωγή του.
Για αυτό και μας εξέπληξε η ατυχής, άκομψη και προσβλητική απάντηση που έδωσε στον κ. Σπύρο Ριζόπουλο, για όσα είπε στην ομιλία του στην Πρέβεζα προ ημερών, σε μιά απέλπιδα προσπάθεια να αντιμετωπίσει το καινούργιο που έρχεται!
Είπε, λοιπόν, μεταξύ άλλων και τούτο: "...Βαρεθήκαμε να μας έρχονται «μεσσίες» από την Αθήνα προς τη Δύση της καριέρας τους να μας σώσουν, λες και δεν υπάρχει ντόπιο δυναμικό..."
Δεν φιλοδοξούμε να παίξουμε τον ρόλο του αυτόκλητου συνηγόρου του κ. Ριζόπουλου (που δεν απουσίασε ποτέ από την Ήπειρο), αλλά μας ξένισε η επιλεκτική μνήμη και η χυδαιότητα, που αποπνέει η απάντησή του!
Διότι δεν αντέδρασε όταν στην Πρέβεζα πήγαιναν ως... «μεσσίες» και πολιτεύονταν διάφοροι που δεν είχαν πατήσει το πόδι τους εκεί αφότου είχαν γεννηθεί και μάλιστα αφού είχε... δύσει η καριέρα τους, μαζί και το... προσδόκιμο όριο ζωής τους!Στην προκειμένη, όμως, περίπτωση δεν μπορεί να λέει ότι βρίσκεται στη δύση της καριέρας του ένας άνθρωπος πενήντα ετών, πολύ δε περισσότερο όταν αυτή βρίσκεται στο ζενίθ της. 
Αν έτσι εκτιμά, τότε ο κ. Καχριμάνης που δεν εργάστηκε τα τελευταία τριανταπέντε χρόνια και είναι κοντά στα 63, έπρεπε προ πολλού να αποσυρθεί και βεβαίως και ο ίδιος ο κ. Ιωάννου, που πλησιάζει τα 60! 
Επειδή είναι επιχειρηματίας, πιστεύει ότι πλέον βρίσκεται στη δύση της καριέρας του - και εκείνης της πολιτικής;Εχουμε την αίσθηση ότι ο κ. Στράτος Ιωάννου, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το όποιο έργο του και τον προϊστάμενό του κ. Αλ. Καχριμάνη (που πρέπει να λογοδοτήσει για πολλά), ατύχησε και εκτέθηκε...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version