stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tzarouxis theodorosΤο δικό του "σύστημα" και με... "αντάρτες" συνεχίζει να χτίζει ο εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών περιφερειάρχης της Ηπείρου Αλ.Καχριμάνης, συνεπικουρούμενος και από την... Ν.Δ!
Όπως αποκάλυπτε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Γιαννάκης στη στήλη του "Τολμηρά" στον Πρωινό Λόγο, στο Δήμο Σκουφά της Άρτας, ένας δημοτικός σύμβουλος, αμφισβητώντας τον δήμαρχο, εκλεκτό της Ν.Δ, διοργάνωσε εκδήλωση για την υποψηφιότητά του, τυπώνοντας μάλιστα και αφίσες ότι θα παραστούν οι... Τζιτζικώστας, Στ.Καλογιάννης, Μαντούβαλος!
Δεν πήγαν βεβαίως αυτοί, αλλά ήταν εκεί ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων κ. Τζαρούχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Πότσης, Σιαράβας, η κ. Καραμάνη και ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Πλιάκος, όλοι του Καχριμάνη και σίγουρα με τις ευλογίες του παρόντες!
Ουδείς ψόγος για τον φιλόδοξο δημοτικό σύμβουλο κ. Κοσμά Βούλγαρη. Καλά κάνει και δικαίωμά του να διεκδικεί τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το θέμα βρίσκεται στην παρουσία εκείνων που υπεραμύνονται των διαγραφών μελών της Ν.Δ, επειδή συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή της κίνησης του κ. Σπύρου Ριζόπουλου!
Ποιά είναι επ' αυτού η άποψη του Γραμματέα της Ν.Δ κ. Αυγενάκη; Δεν ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση το καταστατικό και οι... δεσμεύσεις του κόμματος ή μήπως μόνο σε ό,τι αφορά την προστασία του κ. Καχριμάνη, που ενεργεί ως... φύλαρχος (και φίλαρχος είναι!);
Πάντως πρέπει να έχει υπ όψη του τη ρήση του Καίσαρος περί της τιμιότητας της συζύγου... Ασφαλώς κι όλοι όσοι έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι συνέβη, καταπίνοντας αμάσητη την χονδροειδή πρόκληση...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version