stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Tsipras KamenosΛΥΣΑΞΑΝ αυτές τις ημέρες κυβερνητικά στελέχη και Συριζαϊκά τσιράκια. Μέχρι που ένα από αυτά κραύγαζε από τη δημόσια τηλεόραση ότι ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θυμίζει θεωρητικό του φασισμού, του Μουσολίνι! Να διαλαλούν την Εθνική τους προδοσία με τη Μακεδονία και να θέλουν να κάνουν το ίδιο με τη Βόρειο Ήπειρο! Να συμβιβάζονται με την Τουρκία και λένε πως την κατατρόπωσαν. Να τιμούν τις Η.Π.Α και να πουλάνε αντιαμερικανισμό!
ΤΟ γνωστό τροπάριο, όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους είναι εκπρόσωπος της ακροδεξιάς, στην ημερήσια διάταξη των χαζοχασομέρηδων της Αριστεράς και κάποιων εφαψιών της εξουσίας των ΑΝΕΛ. Όσοι επιμένουν να διατηρούν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να έχουν την άποψή τους και να μην το εκχωρούν σε κανένα, είναι φασίστες! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Κάπως έτσι είναι.
ΔΕΝ αρκούνται σε αυτά τα ΑριστεροΔεξιά σούργελα, που στρογγυλοκάθησαν στις καρέκλες της εξουσίας, παριστάνοντας τους σωτήρες. Καλούν τους πολίτες να απολογούνται για τα πιστεύω και τις επιλογές τους, αν διαπιστώσουν ότι δεν βρίσκονται σε αυτές. Τους στοχοποιούν, τους διασύρουν, τους εξευτελίζουν. Ποιοί; Εκείνοι που έδωσαν γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους , στη Μέρκελ και στους Αμερικανούς!
ΕΧΟΥΜΕ και χειρότερα. Θέλουν οπωσδήποτε να ομνύουμε στη μνήμη του Φύσσα, που μαχαιρώθηκε το 2013 από έναν ηλίθιο. Τον δολοφόνησε ένας φασίστας, λένε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σύμφωνοι! Και αυτό καθιστά τον νεκρό... αντιφασίστα! Που τον είχαν, λέει, στοχοποιήσει σύμπασες οι φασιστικές δυνάμεις της χώρας και όχι μόνο!
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τη μνήμη του νεκρού. Οποιουδήποτε νεκρού. Εκείνων της Marfin π.χ. Και των δύο νεαρών που δολοφονήθηκαν μπροστά από τα γραφεία της "Χρυσής Αυγής". Και των αστυνομικών που εκτέλεσαν τα φασιστοειδή της Αριστεράς. Και των δολοφονημένων από τη 17 Ν, την οποία, όμως, υποστήριξαν και στη δίκη! Και των πιλότων που πέθαναν για την πατρίδα.
ΤΑ αναφέρουμε για να πούμε ότι έχουν κι αυτοί μανάδες. Που όμως, δεν βγαίνουν στην τηλεόραση να διαλαλήσουν τον πόνο τους. Δεν είναι μόνο η μάνα του Φύσσα (του οποίου τα "τραγούδια" απέπνεαν μίσος και φασισμό), που πονάει και την τιμούν. Που οι "άλλες" βιώνουν το δράμα τους με αξιοπρέπεια και βεβαίως δεν ήταν τα παιδιά τους στην Αριστερά, που θέλει να κατασκευάζει... ήρωες!
ΚΑΙ η "Νέα Δημοκρατία" ; Συμπεριφέρεται, λέει, με... αστική ευγένεια! Και το λέει στα σοβαρά! Όχι πως, μέσα στη χυδαιότητα των τενεκέδων, δεν έχουμε ανάγκη από μια ανάσα αγωγής και πολιτισμού. Αλλά είναι σαν να αντιμετωπίζεις με φιλοζωϊκά αισθήματα λυσσασμένα θηρία! Είναι κάτι ανέφικτο. Όπως και να βάψεις αβγά με ευχές! Οι άνθρωποι τούτοι που μας κυβερνούν έτσι συμπεριφέρονται, σαν θηρία. Και θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση.
ΑΡΚΕΤΑ! Δεν μπορεί να συνεχίσει η κεντροδεξιά να απολογείται για λάθη που δεν έκανε και η Αριστερά να μην απολογείται για τα εγκλήματά που διέπραξε! Για παράδειγμα εγκαλείται η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη για τον συμμοριτοπόλεμο. Επειδή απέτρεψε την επιβολή Σταλινοφασιστικού καθεστώτος! Και η Αριστερά, που τον προκάλεσε με ένοπλη εξέγερση και χιλιάδες νεκρούς - σφαγιασθέντες Έλληνες, καυχάται και καθυβρίζει αυτούς που υπερασπίστηκαν τη χώρα και τη δημοκρατία.
Η Ν.Δ πρέπει να αλλάξει τακτική. Εδώ και τώρα! Να αφήσει κατά μέρος τα "σαλονίστικα" λόγια και τους καλούς τρόπους. Να συμπεριφερθεί αναλόγως. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα βρίζει, θα λοιδορεί, θα εκβιάζει και θα εκμαυλίζει συνειδήσεις. Θα επιμένει να φανατίζει με τα διχαστικά του μηνύματα. Για να παραμείνει στην εξουσία, πάσχων και από παχυδερμισμό. Και τα παχύδερμα δεν τα δαμάζεις με άνθη...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version