stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Kaxrimanis leftaΘυμάστε τον Ανδρέα Παπανδρέου με το περίφημο... "Τσοβόλα δώστα όλα"; Ε, κάτι τέτοιο μάλλον θα είπε προς τον εαυτό του ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης εν όψει των εκλογών του Μαΐου.
Αλέκο δώστα όλα! Τρέξτε, σκορπίζει χρήματα, προλαβαίνετε! Απευθείας αναθέσεις σε όποιον βρεθεί μπροστά του (σχήμα λόγου), εκατομμυρίων ευρώ συνολικώς, με προφανή ζημία του δημοσίου (όπως πολλές φορές έχουμε γράψει) και ταξίδια ανά την υφήλιο, πότε για... τουριστική προβολή και πότε για ανάδειξη της... γαστρονομίας της Ηπείρου!
Σαν κι αυτό που θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου στη Σιγκαπούρη, στην Ασία, συμμετέχοντας σε έκθεση προβολής παραδοσιακών προϊόντων! Kaxrimanis sigapouri 1(Πριν από λίγο καιρό είχε πάει και η κ. Τατιάνα Καλογιάννη, με συνεργάτη της, στο... Λα Πάλμας των Καναρίων Νήσων, για... προώθηση της συνεργασίας με την Ήπειρο!)
Πόσο θα μας κοστίσει ; Μόλις... 113.080 ευρώπουλα, για να πάει ο κ. Καχριμάνης επικεφαλής μιας κουστωδίας 40 ατόμων, όπως θα δείτε και στους τρεις πίνακες!
Λες και είχαν καμιά σκασίλα οι Σιγκαπουριανοί για τα Ηπειρωτικά εδέσματα ή πρόκειται να κάνουν τουρισμό στην Ήπειρο - διότι κάτι τέτοια παλαβά μας λένε.


Kaxrimanis sigapouri 2Όμως, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, με την Ήπειρο να παραμένει στην τελευταία θέση σε ο,τι αφορά την ανάπτυξη και στην κορυφή του πίνακα της ανεργίας και της φτώχειας, με την χαμηλότερη απορρόφηση του ΕΣΠΑ, ο κ. Καχριμάνης συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως έχων - κατά τον Αριστοτέλη - ήθος ευτυχούς ανόητου, με προφανή σκοπό την πάση θυσία επανεκλογή του!
Kaxrimanis sigapouri 3Και φυσικά καλοπερνούν, τρώνε και πίνουν στην υγεία όλων ημών των... ηλιθίων υπηκόων.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr