stoTapsi

Πρόσκληση για την ομιλία του και στα αλβανικά!
KserasΓράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Πρόκειται για βαρύτατη ύβρη προς το Έθνος, τον Ελληνισμό και εκείνο της Βορείου Ηπείρου, η παρουσία σχεδόν ως κομματάρχη του γνωστού κ. Σπύρου Ξέρα ή Spirou Ksera, από τη Δερβιτσιάνη, στη συγκέντρωση - ομιλία του κ. Αλέκου Καχριμάνη πριν από λίγες ημέρες στα Γιάννινα.
Ο κ. Ξέρας, Βορειοηπειρώτης, στέλεχος παλιότερα οργανώσεων της Ελληνικής μειονότητας, τις είχε "πουλήσει " προσχωρώντας στο κόμμα του Μπερίσα, που τον έκανε υπουργό Εργασίας (2009- 2013).
——————————
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ
——————————-
Δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά εναγκαλίστηκε τους Τσάμηδεςκαι μάλιστα σε συνέντευξή του το 2013 σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων, είχε δηλώσει ξεδιάντροπα, ότι θα τους στηρίξει και πως δε βλέπει κανένα παράδοξο στις διεκδικήσεις τους!
Δηλαδή, ούτε λίγο - ούτε πολύ ο "παράγων" αυτός, δεν έχει πρόβλημα που οι εξτρεμιστές Τσάμηδες ζητούν ολόκληρη την Ήπειρο, ούτε που τρομοκρατούν τους εναπομείναντες Έλληνες στη Βόρειο Ήπειρο!
Ο κ. Καχριμάνης όμως;
—————————
ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ...
——————————
Με αυτόν ... σημαντικό άνθρωπο, ο Περιφερειάρχης της Ηπείρου φέρεται να είναι κουμπάροι και να τον έχει καταστήσει... "εξ απορρήτων" του στη Βόρειο Ήπειρο, την οποία επισκέπτεται συχνά, προφανώς αγρεύοντας ψήφους μεταξύ των Βορειοηπειρωτών, ίσως και των... Ελληνοποιηθέντων Αλβανών.
Εκεί τις περιοδείες τις κάνει με το κ. Ksera, συνοδευόμενοι από Τσάμηδες, όπως έχει γραφεί και σε Ομογενειακά site, ενώ ποτέ ο κ. Καχριμάνης δεν καταδίκασε απερίφραστα τις διώξεις που υφίστανται εκεί (π.χ Χειμάρρα) οι Έλληνες, ούτε καν ξεκάθαρα τη δολοφονία του Κατσίφα!
——————————-
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ
——————————-
Ο "κολλητός" του κ. Καχριμάνη δεν είναι μόνο υμνητής και υποστηρικτής των Τσάμηδων. Είναι κι άλλα... Το 2016 του απαγγέλθηκε κατηγορία για κατάχρηση εξουσίας και διασπάθιση δημοσίων πόρων 214 εκ. ευρώ, που φέρεται να διέπραξε ως υπουργός Εργασίας και μάλιστα είχε μείνει στη φυλακή επί 18 μήνες.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ως υπουργός του Μπερίσα, υπήρξε απηνής διώκτης του Ελληνισμού και τώρα κάνει αγώνα (όπως και το 2010 και 2014) υπέρ της... μακροημέρευσης του κ. Καχριμάνη στην Περιφέρεια της Ηπείρου!
———————
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ... ΑΛΒΑΝΙΚΑ!
————————-
Kaxrimanis KserasΟ κ. Ξέρας, λοιπόν, για τη συγκέντρωση και ομιλία του Περιφερειάρχη μας, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο fb, καλούσε κόσμο να πάει και επειδή πολλοί (;) ψηφοφόροι δεν γνωρίζουν... Ελληνικά, δίπλα τα είχε γράψει και στα... Αλβανικά!
Έλληνας Βορειοηπειρώτης που να μη γνωρίζει Ελληνικά δεν υπάρχει. Σε ποιούς απευθύνονταν λοιπόν; Άρα σε Αλβανούς που κατά περίεργο τρόπο έγιναν Έλληνες και ψηφίζουν στην Ήπειρο, όπως άλλωστε και 300 (μόνο;) που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Πωγωνίου!

Οι Ηπειρώτες αναμένουν διευκρινίσεις . Όχι από τον κ. Spiro Ksera ή Ξέρα, αλλά από τον κ. Καχριμάνη, που επιβάλλεται να εξηγήσει όλα τα παραπάνω. Διότι δεν χωράει το μυαλό Έλληνα, ότι ο Ηπειρώτης Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, είναι δυνατόν να συνεργάζεται με υποστηρικτές εκείνων που επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, κυρίως δε της Περιφέρειας που προΐσταται!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Τύπος Της Ηπείρου" στις 03/05/19

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version