stoTapsi

geroulanosΡΗΧΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ

Η κ. Άννα Ασημακοπούλου και οι Πασοκικοί «πρίγκηπες»

 

«Μέγα» θέμα δημιουργήθηκε από τη δήλωση, κατά την εβδομάδα που πέρασε, της κυρίας Άννας Ασημακοπούλου, ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στα Γιάννινα με τη ΝΔ. Έσπευσε, έγραψαν, να προβεί σε δηλώσεις αγνοώντας τη βούληση και το ρόλο της ΝΟΔΕ της ΝΔ. Δηλαδή όταν όλες τις υποψηφιότητες τις χειρίζεται απ’ ευθείας η ηγεσία της ΝΔ, για ποιό λόγο θα έπρεπε ν’ αποτελεί εξαίρεση αυτή της κυρίας Ασημακοπούλου; Και ο κ. Κώστας Χαραλαμπόπουλος που εδώ και …τέσσερις μήνες διακηρύττει ότι «ο Σαμαράς του έδωσε την προσωπική του διαβεβαίωση ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής» δεν αποτελεί αντικείμενο …διερεύνησης;

Εντάξει, αντιλαμβανόμαστε ότι η υποψηφιότητα της κυρίας Ασημακοπούλου ενοχλεί και ανησυχεί ορισμένους κύκλους, γνωστούς και μη εξαιρετέους. «Λογικό» το βλέπουμε αλλά να διαπιστώνουν …πολιτικό ζήτημα, αναφερόμενοι στο ότι την κυρία Ασημακοπούλου τη βάπτισε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και υπογραμμίζοντας την επίσκεψή του οικογενειακώς στο σπίτι της (και άρα «ο Σαμαράς βάζει υποψήφια την αναδεχτή του τέως») δείχνει ότι τα ‘χουν παίξει εντελώς.

Όχι όμως μόνο αυτό αλλά διαθέτουν και επιλεκτική μνήμη. Διότι π.χ. το «δεξί χέρι» κυριολεκτικώς και μεταφορικώς, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, υπουργός Πολιτισμού έως σήμερα με την κυβέρνηση Παπαδήμου, τον κ. Παύλο Γερουλάνο, ο τέως βασιλιάς τον βάπτισε.

Αυτό κάνουν πως δεν το γνωρίζουν, ούτε τον αποκαλούν …»ο πρίγκηπας Παύλος». Και καλά κάνουν που δεν δίνουν σημασία στο γεγονός, διότι στην εποχή μας τέτοιες εμμονές είναι εξαιρετικώς ρηχές, ξεπερασμένες και βλακώδεις, όπως κι αυτές που αναφέρονται στον τέως πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Σημίτη, τον οποίο είχε βαπτίσει το πάλαι ποτέ ο πρίγκηπας Νικόλαος.

Αυτές οι σχέσεις φυσικά και δεν εμπόδισαν τον κ. γερουλάνο να είναι ένας άριστος συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, σοσιαλιστής, όπως και ο κ. Σημίτης ένα εξέχον στέλεχος του «Κινήματος» με αριστερές καταβολές και ιδέες, ανεξαρτήτως του ότι ήταν ένας εξ εκείνων που συνέβαλαν στη σημερινή χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version