stoTapsi

Προκλητική απόφαση για την οποία ζητείται εξήγηση
ΓΡΑΦΕΙ ΚΩΣΤΑΣ Δ.ΚΑΛΤΣΗΣ (από τον ΤΥΠΟ ΗΠΕΙΡΟΥ )
deyaiΑυτά δε νομίζουμε να τα έκανε ούτε ο κ. Μάκης Χρυσοστόμου στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων (ΔΕΥΑΙ),που ανταγωνίζεται επαξίως τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, με τα 12.000 ευρώ για την πίτα του υπουργείου του!
Με απόφαση που υπογράφει ο γενικός διευθυντής της κ. Νικόλαος Σωτηριάδης, προφανώς με την έγκριση του Προέδρου και του Δ.Σ της επιχείρησης, διατέθηκαν 8.579,58 ευρώ για... "δαπάνες ψυχαγωγίας προσωπικού", εν όψει των Χριστουγέννων!
Έτσι όπως το διαβάσαμε υποθέσαμε ότι πήγαν όλοι μαζί και διασκέδασαν με την ψυχή τους, να ξεδώσουν μετά από την κούραση της σκληρής δουλειάς όλο το χρόνο.
Ψάχνοντας όμως μάθαμε ότι η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ έδωσε σε υπαλλήλους της ως... Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά τους, από 250 ευρώ στον καθένα!
Αν είναι ακριβώς έτσι ή αν είναι νόμιμη ή όχι αυτή η παροχή δεν το γνωρίζουμε, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η πρόκληση στους πολίτες των Ιωαννίνων, που δεινοπαθούν να χρυσοπληρώσουν το νερό (το ακριβότερο σε όλη τη χώρα) στη ΔΕΥΑΙ κι εκείνη δίνει δώρα στους υπαλλήλους της!
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι αυτής της δημοτικής επιχείρησης είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι, προνομιούχοι από κάθε άποψη, που έχουν κιόλας το δικαίωμα να κάνουν και όποια άλλη δουλειά θέλουν, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσουν άδεια.
Θα απαντήσει άραγε κάποιος της Διοίκησης για ποιό λόγο η έξτρα παροχή; Αν ήθελαν να κάνουν ένα δωράκι στα παιδιά των υπαλλήλων, θα μπορούσαν να αρκεστούν σε ένα παιχνιδάκι, παρότι ούτε αυτό ήταν απαραίτητο.
Τι λένε ο δήμαρχος κ. Μωυσής Ελισάφ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Μπαρτζώκας και ο έτερος της "σύμπραξης" κ. Νίκος Γκόντας;

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version