stoTapsi

A+ A A-
Τελικά υπάρχει κώλυμα ναι ή όχι;
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

Dimitriou Dimitrios 2018Έντονα, αλλά άκριτα και άστοχα, αντέδρασε ο κ. Δημ. Δημητρίου, υποψήφιος Περιφερειάρχης ,στο χτεσινό σχόλιό μας στον "Πρωινό Λόγο" και στο www.stotapsi.gr, ότι έχει κώλυμα εκλογιμότητας και που προκάλεσε σάλο.
Αυτό το κώλυμα το θέτει σαφώς ο νόμος 4604/2019 άρθ. 70 παρ.2. Απαγορεύεται να είναι υποψήφιοι, μεταξύ άλλων, οι Πρόεδροι Δ.Σ Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι και το Επιμελητήριο, του οποίου ο κ. Δημητρίου είναι Πρόεδρος.
Στην απάντησή του δε λέει ούτε λέξη επί της ουσίας, αλλά αναφέρεται σε... συνωμοσίες, λάσπη, συκοφαντίες και άλλα τινά παραμύθια που δεν τον τιμούν, δεδομένου ότι εμείς θέσαμε μόνο το ζήτημα, χωρίς χαρακτηρισμούς και αφορισμούς.
Το θέμα είναι υπαρκτό και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Η απουσία σοβαρότητας, εντιμότητας και ήθους δεν πλήττει την παράταξή μας
Δεν κερδίζονται οι εκλογές με λάσπη στον ανεμιστήρα

Όταν η άγνοια συναντά την προσωπική εμπάθεια και τις υπόγειες πολιτικές σκοπιμότητες, τότε τα αποτελέσματα είναι τραγελαφικά και εκθέτουν τους εμπνευστές τους ανεπανόρθωτα… Υπέπεσε στην αντίληψή μας, ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της εφημερίδας «Πρωϊνός Λόγος», στις 23 Μαΐου, υπογεγραμμένο από τον κύριο Κώστα Καλτσή, ο οποίος «μπήκε στον κόπο» να επινοήσει ένα… φαντασιακό κώλυμα εκλογιμότητας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου και επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον», κυρίου Δημήτρη Δημητρίου.
Ένα έχουμε να απαντήσουμε στον ίδιο και σε όσους τυχόν ενστερνίζονται τέτοιες πρακτικές, που είναι πλέον γνωστοί και μη εξαιρετέοι, που παραπέμπουν σε πόλεμο λάσπης, σκόπιμα ψέματα και κιτρινισμό του αισχίστου είδους: Δεν κερδίζονται οι εκλογές με το να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα. Η απουσία σοβαρότητας, τιμιότητας και ήθους στην πολιτική πλήττει όσους χαρακτηρίζονται από τέτοιες ανήθικες συμπεριφορές.
Ο πολιτικός οχετός θα πάρει την απάντηση που του αρμόζει από τον δημοκρατικό λαό των Ιωαννίνων στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής. Καλούμε τους πολίτες να γυρίσουν τις πλάτες τους και να περιφρονήσουν τους κοινούς συκοφάντες της παράταξής μας και τους ψευδολόγους!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr