stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
mitsotakis kiriakos"ΚΑΤΙ" φταίει και η κυβέρνηση δε βρίσκει τον "βηματισμό" της σε πολλά θέματα κυρίως δε στα εθνικά. Διότι σε ό,τι αφορά τα εσωτερικά δεν αμφισβητείται η προσπάθεια εκσυγχρονισμού και επανεκκίνησης σε ορθολογιστικές και πιο ανθρώπινες βάσεις της οικονομίας και όχι μόνο. Απολύτως αναγκαίο μετά την πενταετή λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που κατεδάφισε μαζί με όλα τα άλλα αξίες και αρχές.

ΝΑ αρχίσουμε από το μέγα ζήτημα της σχέσης μας με την Αλβανία και τα Σκόπια- έτσι τα λέμε εμείς κι όχι Βόρεια Μακεδονία. Παίρνουμε αφορμή από την άρνηση Ευρωπαϊκών κρατών να συγκατατεθούν στην ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία και αποτέλεσε το έναυσμα για εξελίξεις σε αυτά τα δύο γειτονικά κράτη, μέχρι που στα Σκόπια έπεσε η κυβέρνηση, πηγαίνουν σε εκλογές και θέτουν υπό αμφισβήτηση την κατάπτυστη και επονείδιστη (για τη χώρα μας) συμφωνία.

ΚΑΙ τι έκανε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης; Κάτι ψέλλισε περί κακής συμφωνίας, την όμως η Ελλάδα θα τηρήσει και πως δε διαφωνεί με την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας (έτσι τη λέει...), ουδέ της Αλβανίας και ας τηρεί εχθρική στάση έναντι των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου κι ας διεκδικεί Ελληνικά εδάφη! Φυσικά και εξεπλάγησαν οι ηγέτες της Γαλλίας, Ολλανδίας και Δανίας που είχαν προβάλλει το "βέτο", για να επικροτείται η στάση του από την πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι απορούν με την τακτική του κ. Μητσοτάκη.

ΘΥΜΑΣΤΕ, όμως, ότι ως αντιπολίτευση αλλιώς τα έλεγε, μαζί νυν υπουργοί και βουλευτές, όλος ο κομματικός μηχανισμός, που συμπαραστέκονταν κιόλας σε όσους συμμετείχαν στα συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα. Μάλιστα δε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή τόνιζε με έμφαση ότι ναι μεν δύσκολα μπορεί να ακυρωθεί η συμφωνία, μπορεί όμως η Ελλάδα να εμποδίσει την είσοδο των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ! Και τώρα; Ναι σε όλα και χωρίς φειδώ! Για να εξοργιζόμαστε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο, όταν επιχειρεί η κυβέρνηση τώρα να μας πείσει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, όταν δε ζητά καν τη... βελτίωση της συμφωνίας, όπως έλεγε πριν!

ΥΠΑΡΧΕΙ κι άλλο πρόβλημα, τους λαθρομετανάστες, που εισβάλλουν στη χώρα μας ανεξέλεγκτα. Πουθενά στον κόσμο δε συμβαίνει αυτό! Θα πείτε ότι οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους - και καλά έκαναν - οπότε έμεινε η Ελλάδα που συμφώνησε (!) να δέχεται όλους όσους έρχονται! Είναι θέμα ανθρωπιάς, θα πείτε. Αλλά εδώ δεν έχουμε πρόσφυγες πολέμου, ούτε μετανάστες. Ο νόμος προβλέπει πότε κάποιος θεωρείται πρόσφυγας πολέμου και πότε μετανάστης, που πρέπει να έχει τα απαραίτητα "χαρτιά" . Εδώ όμως πρόκειται για θρασύτατη εισβολή φανατικών μουσουλμάνων, μέχρι και Τζιχαντιστων τρομοκρατών!

ΚΑΙ άντε να πούμε ότι οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός. Πόσα εκατομμύρια λαθρομεταναστών από την Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική, είναι δυνατόν να αντέξει και να συντηρήσει; Σε λίγο οι αλλοδαποί θα είναι περισσότεροι από τους γηγενείς, με προφανή τον άμεσο κίνδυνο αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού και με την ανήκουστη απαίτηση να προσαρμόσουμε εμείς τον τρόπο ζωής μας στο δικό τους! Φυσικά και δεν παραβλέπουμε τους κινδύνους για την εθνική ασφάλεια που εγκυμονούνται (με την Τουρκία να τους στέλνει μεθοδικά) και την αύξηση της εγκληματικότητας κατακόρυφα.

ΕΙΝΑΙ υπερήφανος, δήλωσε ο πρωθυπουργός, που η χώρα μεταβάλλεται σε πολυπολιτισμική και ο υπουργός κ. Χρυσοχοίδης μας λέει να το πάρουμε απόφαση πως εδώ θα ζήσουν! Όχι πρωθυπουργέ και υπουργέ, δεν το... παίρνουμε απόφαση! Αλλιώς τα λέγατε πριν γίνετε εξουσία και μάλιστα σφυροκοπούσατε ανελέητα τον κ. Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ότι άνοιξε τα σύνορα και πως κακώς δέχεται η Ελλάδα τα κύματα των λαθρομεταναστών! Τώρα; Με ποιό δικαίωμα - και από το αντλούν - τώρα αλλάζουν θέση και πασχίζουν να πείσουν για τα... πλεονεκτήματα της εισβολής και της συνύπαρξής μας με τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που θα έλθουν;

ΑΣ μη σπεύσουν οι δήθεν ανθρωπιστές των... "δημοκρατικών δυνάμεων" να μας κάνουν μαθήματα περί ρατσισμού, ξενοφοβίας και... ακροδεξιάς ρητορικής! Αυτά να τα λένε εκεί στις παρέες τους, επιδιδόμενοι στο προσφιλές τους σπορ της αμπελοφιλοσοφίας. Εδώ πρόκειται για την προοπτική του Έθνους, αλλά μάλλον δεν τους νοιάζει, δεδομένης της δήθεν διεθνικιστικής τους άποψης και της πιο συγκεκριμένης του εθνομηδενισμού. Αλλά ας το κάνουν, απαντώντας πρώτα στο πόσα εκατομμύρια μπορούμε να ζήσουμε εδώ και με τις σημερινές συνθήκες. Στο ίδιο και η κυβέρνηση, η οποία θα..."φάει το κεφάλι της" από το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

Δημοσιεύθηκε στον "ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ", το Σάββατο 26/10/19

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version