stoTapsi

A+ A A-

Έπαθε ...«αμνησία» ο πρώην δήμαρχος Μετσόβου Νίκος Τσομπίκος για το σκάνδαλο;

Του Κώστα Δ. Καλτσή
tzafeasΤην Τρίτη 13 Ιουνίου θα εκδικαστεί η πολυσυζητημένη υπόθεση- σκάνδαλο των ευρυζωνικών δικτύων Μετσόβου, με κατηγορούμενους για κακούργημα τον δήμαρχο κ.Κων. Τζαφέα και τρεις εκπροσώπους εταιριών, που είχαν αναλάβει την εγκατάσταση του δικτύου.
Διώκονται, ύστερα από το 67/7-12-2022 αμετάκλητο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, για απάτη και ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος με σκοπό το ίδιον όφελος, με τη βλάβη του δημοσίου να υπερβαίνει τις 220.000 ευρώ. 
Για το θέμα αυτό ο κ.Τζαφέας είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον μας

για ρεπορτάζ που αποκάλυπτε την κομπίνα, αφού το «έργο» παραλήφθηκε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί, σχεδόν χωρίς να υπάρχει!
Όλα είναι ψέμματα, έγραφε στη μηνυτήρια αναφορά του και μάλιστα όταν είχε ασκηθεί δίωξη εναντίον του!
Το τραγελαφικό όμως είναι τούτο: Το σκάνδαλο παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη ο τότε δήμαρχος κ.Νίκος Τσομπίκος, μικροβιολόγος (Βιβλίο μηνύσεων: Α-14:944), τον οποίον προτείναμε ως μάρτυρα.
Και τι λέτε πως κατέθεσε στην προκαταρκτική εξέταση και μάλιστα ορκιζόμενος; Ότι γνωρίζει τον κ.Τζαφέα και εμάς, πως ο ο δήμαρχος κατέθεσε μήνυση εναντίον μας για συκοφαντική δυσφήμηση και ότι δεν γνωρίζει τίποτε άλλο!!
Φαίνεται ότι «τα βρήκαν» οι Μετσοβίτες, αφού εν τω μεταξύ απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία ο κ.Σπύρος Μπαλαμπέκος, σύζυγος της κόρης του Περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη, που τότε ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για το «έργο».
Είμαστε όμως περίεργοι να δούμε τι θα καταθέσει ο κ.Τσομπίκος στη δίκη του κ.Τζαφέα την Τρίτη και τι στη δική μας (19/9/23) και αν θα δεχτεί να διασυρθεί κι άλλο για να σώσει τον συμπατριώτη του, αλλά και να πουλήσει εκδούλευση στον Περιφερειάρχη ...

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr