stoTapsi

A+ A A-
20190404 thesprotia 1Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των Οριζόντων Ηπείρου συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις επισκέψεις και στους τέσσερις νομούς.
Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκαν για μια ακόμη φορά το νομό Ηγουμενίτσας και επικεντρώθηκαν στην Πέρδικα, το Καρτέρι, το Μαργαρίτι, το Μόρφι (Μορφάτι) και το Καρβουνάρι.
Συναντήθηκαν με πολίτες και αντάλλαξαν απόψεις. Έγιναν αποδέκτες του προβληματισμού των κατοίκων και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και ενημέρωσαν τόσο για τις θέσεις των Οριζόντων Ηπείρου όσο και για την έννοια της Περιφερειακότητας με βάση την οποία θα αναπτυχθεί η Ήπειρος μόλις αλλάξει η σημερινή της διακυβέρνηση.
twitter-logo facebook-icon

Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr