stoTapsi

Με αυτήν την περιεκτική πρόταση οι 199 βουλευτές ψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση, το λεγόμενο PSI, που δεσμεύει τη χώρα για τον αιώνα του άπαντα, γενιές ολόκληρες να ζουν στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Όσοι ψήφισαν κατά συνείδηση και είπαν όχι, διαγράφησαν με συνοπτικές και δημοκρατικές διαδικασίες από τα κόμματα τους, όσοι δηλαδή είχαν την στοιχειώδη ευαισθησία να βάλουν πάνω απ’ όλα τον όρκο που έδωσαν στην αρχή της θητείας τους και όχι την κομματική τους ταυτότητα και πειθαρχεία δεν είναι μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Αντώνης Σαμαράς: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Με την αποδοχή του αυτή φανερώθηκαν οι προθέσεις του εν δυνάμει πρωθυπουργού που μας έπρηξε τόσο καιρό με την αντιμνημονιακή του πολιτική η οποία, έλεγε, οδεύει σε αδιέξοδο και τώρα μετατράπηκε σε μονόδρομο. Δηλαδή είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε σε ένα αδιέξοδο μονόδρομο! Σε όλα ναι λοιπόν για τον κ. Σαμαρά που μας γέμιζε μπαρούφες περί αλλαγής πολιτικής και επαναδιαπραγμάτευσης.

ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Χρήστο Κατσούρα, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας που εξ’ αρχής ήταν αντιθέτως και έφτασε στην ηρωική έξοδο από το κόμμα με το τελικό του όχι!

Να θυμούνται αυτή τη στιγμή οι 199 βουλευτές, όταν θα βλέπουν εξαθλιωμένους πολίτες να πεθαίνουν στα παγκάκια, τους νέους να δουλεύουν για 400€ σε συνθήκες εκβιασμού και εκμετάλλευσης, τους υπαλλήλους που απολύονται και δεν έχουν πώς να θρέψουν την οικογένειά τους. Να θυμούνται αυτή τη στιγμή που αναφωνούσαν το ΝΑΙ, όταν θα κόβεται το ρεύμα στα νοικοκυριά ή το πετρέλαιο δεν θα φτάνει να ζεσταθεί το νεογέννητο στο σπίτι που μέρα με τη μέρα θα κατασχεθεί από τις τράπεζες λόγο χρεών.

Μιχάλης Παντούλας… ναι σε όλα.

Βαγγέλης Αργύρης… ναι σε όλα.

Θανάσης Οικονόμου…ναι σε όλα.

Κώστας Τασούλας… ναι σε όλα.

Σταύρος Καλογιάννης… ναι σε όλα.

Όλες οι αμφιβολίες, οι ενδοιασμοί και οι προβληματισμοί διαλύθηκαν την τελευταία στιγμή. Όλα τα δήθεν διλήμματα εξαφανίστηκαν μπροστά στο σφύριγμα του τσοπάνη. Πιστά πρόβατα ακολουθούν τα προστάγματα του τσοπάνη για να είναι στο κοπάδι της εξουσίας, που οδηγεί σε μεγαλεία και ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και φιλοδοξία τους.

Όποιος όμως ταΐζει το θηρίο της ανθρωποφαγίας θα πρέπει να είναι έτοιμος και για να το αντιμετωπίσει.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version