stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

tragkas xrisi avgiΈχει ένα ''στύλ'' στις εκπομπές του, τηλεοπτικές και δημοσιογραφικές ο κ. Γιώργος Τράγκας που τον καθιστά ξεχωριστό και μοναδικό. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς μαζί του αλλά η μακρόχρονη δημοσιογραφική του πορεία δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση των ικανοτήτων του στο λόγο και στη γραφή, αλλά στο τρόπο με τον οποίο εκμαιεύει κυριολεκτικώς αυτό που θέλει, παρασύροντας τον συνομιλητή του σε εξομολογήσεις και παρουσιάζοντας στους πολίτες αυτό που στ’ αλήθεια είναι. Και η αλήθεια μπορεί να προκαλεί σοκ, αλλά είναι η αλήθεια και τη χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από άλλοτε.

Ένα τέτοιο σοκ προκάλεσε και η εκπομπή του στο ΣΚΑΙ την Κυριακή το βράδυ με τέσσερα κορυφαία στελέχη της ''Χρυσής Αυγής'', με ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π «δημοκρατικές δυνάμεις» να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους την επομένη που '' έδωσε βήμα στους φασίστες για να πλήξουν τη δημοκρατία'' και άλλα τέτοια φαιδρά.

Τη ''Χρυσή Αυγή'' όμως κάποιες πολιτικές σαν του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς, μηδέ εξαιρουμένης της ΝΔ, την επέβαλαν(!) καθιστώντας την τρίτο κόμμα, με τις προτιμήσεις των Ελλήνων προς αυτή όλο και να αυξάνονται.

Ο κ. Τράγκας αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα ανίχνευσε μαζί με το ποιά είναι, τι πιστεύει, τι θέλει και πως η ''Χρυσή Αυγή'', την οποία όσο τα άλλα κόμματα βρίζουν, επιχειρούν να απομονώσουν με βλακώδη τρόπο συνεπικουρούμενα από το κατεστημένο των ΜΜΕ, τόσο και θα γιγαντώνεται.

Ο κ. Τράγκας έκανε αυτό που όφειλε ως δημοσιογράφος. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους και αφελείς- που όμως πια λιγοστεύουν και αυτό δεν το αντιλήφθηκαν οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας , οι οποίες έχουν οδηγήσει σε υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους και τους νεοναζί της Γερμανίας και όλους εμάς τους ''ιθαγενείς'' σε εξαθλίωση.

Γι αυτό και δικαίως εξερράγη την Τρίτη το πρωί από την εκπομπή του στο REALFMκαι κατά ...''συναδέλφων'' του στο σταθμό. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: Ο κ. Τράγκας ενοχλεί το ''σύστημα'', ντόπιο και ξένο και μακάρι να αντέξει. Των Ελλήνων πολιτών όμως που τον βλέπουν και τον ακούν,...αγαλλιάζει η ψυχή τους και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι δεν αντέχουν άλλο...

Κανένας δεν αντέχει άλλο, τη γενοκτονία του λαού μας εν ολίγοις από το ''σύστημα''.

Επειδή έχουμε νοιώσει στο πετσί μας κατά τη 45ετή δημοσιογραφική διαδρομή μας τη μήνι του ''συστήματος'' διαχρονικώς και μάλιστα κατά τρόπο ...κανιβαλικό, αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε την οργή του κ. Τράγκα που θα πει ότι δικαιολογείται να συμπεριφέρεται συχνά ως ...ταύρος εν υαλοπωλείο. Έτσι κι αλλιώς διάλυση θέλει αυτό το άθλιο ''μαγαζί'' που έστησαν, ανάλογα πως τους βολεύει, και για να το κρατήσουν λεηλατώντας το, δεν διστάζουν να βάζουν ταμπέλες ανάλογα πως τους βολεύει, σε όσους επιμένουν ακόμα να διαφοροποιούνται.

Τίθεται όμως και το αμείλικτο ερώτημα : έχουμε περάσει σε μια ιδιότυπης μορφής ...ερυθρά τρομοκρατία , η οποία επιβάλλει με φασιστικό, σταλινικό τρόπο τις θελήσεις της και τη φίμωση κάθε διαφορετικής άποψης. Δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί με κάποιους ''εκλεγμένους'' που περιφέρονται κορδακιζόμενοι ως σύγχρονοι Ροβεσπιέροι της δημοκρατίας που εκφράζεται μέσω μιας ''τραβεστί ''αριστεράς '' κουλτούρας'', εξοβελίζεται, διασύρεται και στοχοποιείται ως είδος εξαφάνισης προσεχώς;

Εμείς πάντως θα μείνουμε πιστοί στη ρήση του Βολταίρου: ''διαφωνώ μαζί σου αλλά θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου για να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου''.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr