stoTapsi

Τα ευφυέστατα μυαλά του ΕΟΠΥΥ ξαναχτύπησαν...

Την αντίθεσή του στην περικοπή του επιδόματος τοκετού ως μια κίνηση εχθρική προς τα νέα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν οικογένεια εξέφρασε μιλώντας στο studio E 103 o γνωστός μαιευτήρας γυναικολόγος και συνιδιοκτήτης της κλινικής '' ΜΗΤΕΡΑ'' κ. Κώστας Παππάς. Όπως είπε '' ζούμε σε μια χώρα που έχει γεράσει και σε αυτή την περίοδο θα πρέπει η πολιτεία να σταθεί αρωγός και με κίνητρα στο πλευρό της Ελληνικής οικογένειας και όχι να βάζει εμπόδια''.

Ο κ. Παππάς ανέφερε επίσης πως η οικονομική κρίση που βιώνουμε παίζει σημαντικό ρόλο στην υπογονιμότητα και δυστυχώς όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν στη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης μια μέθοδο που πρώτη εφάρμοσε στη Δυτική Ελλάδα η κλινική '' ΜΗΤΕΡΑ''.

Μάλιστα με αφορμή την οικονομική κρίση η κλινική μείωσε τις τιμές με στόχο εκεί που το κράτος βάζει εμπόδια η ιδιωτική πρωτοβουλία να στηρίξει τις οικογένειες ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Ελλάδα.

''Πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι κάτι που το αποδεικνύουμε καθημερινά με την σχέση εμπιστοσύνης 30 και πλέον χρόνια '' επεσήμανε ο κ. Παππάς .

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version