stoTapsi

A+ A A-

filiosΣε πλήρη σύγχυση η δημοτική αρχή Ιωαννίνων για τις αποκαλύψεις μας για τις αναθέσεις τόσο από τον Δήμαρχο κ. Φίλιππα Φίλιο, όσο και από τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κτλ.

Στην αμήχανη ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για δήθεν αναθέσεις, για παραπληροφόρηση, λασπολογία, και άλλα τινά κωμικοτραγικά, όπως ότι όλα αναρτώνται στη Διαύγεια και υπάρχουν αποφάσεις την οικονομικής επιτροπής.

Όμως επειδή αναρτώνται υποχρεωτικώς στη Διαύγεια δεν θα πει ότι δεν πρόκειται για απευθείας αναθέσεις, ούτε επειδή υπάρχουν αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής (η οποία εγκρίνει το ποσό και το έργο αλλά δεν λέει ότι πρέπει να γίνει απευθείας ανάθεση).

Απευθείας αναθέσεις λοιπόν είναι και μάλιστα χωρίς να συντρέχει λόγος "άμεσης ενέργειας" όπως λέει η δημοτική αρχή, δηλαδή δεν υπάρχει ο λόγος του κατεπείγοντος.

Αντιλαμβανόμαστε την ταραχή της αλλά θα συνιστούσαμε να είναι περισσότερο φειδωλή σε χαρακτηρισμούς και διαψεύσεις για ρεπορτάζ τα οποία είναι βασισμένα σε ντοκουμέντα άρα αδιάσειστα στοιχεία, όπως όλα όσα δημοσιεύονται εδώ και εν προκειμένω στις 30 Αυγούστου, 5 & 6 Σεπτεμβρίου για το θέμα των αναθέσεων.

Σε ότι δε αφορά την προεκλογική περίοδο καλό θα είναι να μη βιάζεται η δημοτική αρχή. Να δούμε αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Φίλιος και σε αυτό θα μετρήσουν και οι εξελίξεις σχετικώς με την υπεξαίρεση του 1,3 εκατ ευρώ από το ταμείο του Δήμου, αν ασκηθεί δίωξη όπως πρέπει και εναντίον του, αν τεθεί σε αργία και πως θα τα αντιμετωπίσει όλα αυτά.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr