stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
ballsΘα έχουμε «γλέντια». Ο βουτηγμένος στα σκάνδαλα Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξ. Καχριμάνης και ο γιός του Γιώργος, κατέθεσαν αγωγή σε βάρος μας και της εφημερίδας «Τύπος Ηπείρου», ζητώντας από 50.000 ευρώ από τον καθένα.
Ακόμη ζητούν να απαγορευτεί σε εμάς να γράφουμε για αυτόν και τις οικογενειακές του μπίζνες!
Θεωρούν ότι το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ στον «Τύπο» τον περασμένο Δεκέμβριο «Με τις ευλογίες Καχριμάνη ΜΠΙΖΝΕΣ ΥΙΟΥ», έθιξε την τιμή και την υπόληψή τους και οι αγωγές που θα συζητηθούν στις 5 Μάιου 2022, φέρουν την υπογραφή της δικηγόρου κ. Γεωργίας Τατάγιας, στην οποία ο κ. Καχριμάνης δίνει πλήθος υποθέσεων με απευθείας ανάθεση, κατά παράνομο μέχρι τώρα τρόπο.
IMG 2537Το ρεπορτάζ αφορούσε τις επιχειρήσεις catering για συσσίτια στους αλλοδαπούς και άλλες ευπαθείς ομάδες και τον σκανδαλώδη τρόπο που επιδίδονται σε τέτοιες δράσεις.
Θα έχουμε πολλά να λέμε για το συγγενολόι του Περιφερειάρχη που γιός, νύφη, συμπέθερος, φίλοι, όλοι συνεταίροι μεταξύ τους, ανέπτυξαν δραστηριότητες σίτισης αλλοδαπών και ευπαθών ομάδων, για να βοούν τα νησιά από όσα διαδραματίζονται.
Εν τω μεταξύ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για όσα αφορούν τις παράνομες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στα βουνά του Μετσόβου και μάλιστα σε προστατευόμενη περιοχή.
Θα τα δούμε όλα σιγά- σιγά, αλλά προς το παρόν δείτε την πρώτη φωτ. που δείχνει εκπρόσωπο του κ. Καχριμάνη και της κ. Τατάγιας που κάνει μια πρώτη εκτίμηση του τι θα πάρουν...
IMG 1412
IMG 2273 IMG 2549
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr