stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Ladias GiorgosΕΠΕΣΑΝ πάνω του να κατασπαράξουν οι... «προοδευτικές δυνάμεις» τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Γιάννενα 2023» κ.Γιώργο Λαδιά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη. Κι αυτό επειδή χρησιμοποίησε (ορθώς) τον όρο «λαθρομετανάστες» που κατακλύζουν το Πέραμα, κατά τη συζήτηση για την ανάγκη άλλης μιάς παιδικής χαράς. «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι», η μόνιμη επωδός κάθε λογιδρίου που εκφωνούνταν από τους από ιερή αγανάκτηση καταληφθέντες «δημοκράτες».
ΛΑΘΡΑΙΟΙ άνθρωποι δεν υπάρχουν, αλλά λαθραία εισερχόμενοι στη χώρα υπάρχουν. Αυτοί που έρχονται χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, είναι λαθρομετανάστες. Όπως αυτοί που κυνηγούν παράνομα είναι λαθροθήρες, όσοι ταξιδεύουν χωρίς εισιτήριο λέγονται λαθρεπιβάτες, όσοι ασκούν παράνομα εμπόριο είναι λαθρέμποροι και πάει λέγοντας. Αν κάποιοι που εμπορεύονται την ανθρώπινη δυστυχία επέβαλαν τον βλακώδη όρο... «παράτυποι» μετανάστες, αυτό δε σημαίνει ότι όποιος χρησιμοποιεί το λαθρομετανάστες είναι ρατσιστής κι άλλα τέτοια φαιδρά.

ΚΑΙ για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, πρόκειται για «εισβολείς», οι οποίοι δε φτάνει που τους φιλοξενούμε, απαιτούν να προσαρμόσουμε τον τρόπο ζωής μας στο δικό τους! Με το καίριο ερώτημα να παραμένει αναπάντητο: πόσα εκατομμύρια αλλοδαπούς- λαθρομετανάστες μπορεί να αντέξει η Ελλάδα; Ήδη σύμφωνα με πηγές φτάνουν στα 4 εκατ. με ολοένα αυξανόμενους αριθμούς και ρυθμούς «άφιξης». Τους βοηθάμε, αλλά που αλλού στον κόσμο συμβαίνει αυτό; Σε καμιά και μάλιστα η Γερμανία μας στέλνει πεσκέσι όσους πήγαν εκεί μέσω της χώρας μας...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr