stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
KaralisΞέρεις ποιός είμαι εγώ... Εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος Καράλης! Εσύ ποιός είσαι που μπαίνεις στα χωράφια μου;"
Έτσι άρχισε η "συζήτησή" μας με τον κ. Καράλη, αυτόν με τα τυριά στην Άρτα - Φιλιππιάδα και του εξηγήσαμε κι εμείς ποιοί είμαστε...
Απαιτώ, μας είπε ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, να διαγράψετε την ανάρτησή σας για τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, για την παραγωγή του... τυριού των βλάχων, όπως γράφαμε στις 26 Απριλίου!
Μάλιστα δε, μας έστειλε και το τελεσίγραφο που βλέπετε, με το ίδιο περιεχόμενο, ζητώντας να μάθει ποιό είναι το σκάνδαλο, με ανοίκειο ύφος.

 
KaxrimanisKaralisΑυτό (το σκάνδαλο) βρίσκεται στην πλευρά του κ. Καχριμάνη, που χωρίς δημόσια πρόσκληση ενέταξε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης όποιους ήθελε, που ευχαριστούσε ΓΙΑ ΟΛΑ τον κ. Καράλη (για να πλανάται η σκιά της πολιτικής διαπλοκής), ακόμη και η παραγωγή του συγκεκριμένου τυριού, το οποίο κατοχύρωσαν οι Ρουμάνοι είναι σκάνδαλο.
Με το ίδιο πρόγραμμα χρηματοδότησε ο απερχόμενος την Α.Ε της Μητρόπολης για τα γίδια του μητροπολίτη, την εταιρία του κ. Τσουτσοπλίδη από το Μέτσοβο κλπ, ακριβώς για την παραγωγή του ίδιου τυριού "Κασκάλι"!





TsoutsouplidisKaralisΤώρα, με ποιά κριτήρια έγιναν οι εντάξεις και για ποιό λόγο θεωρεί ο Περιφερειάρχης... ζωτικής σημασίας την παραγωγή του συγκεκριμένου τυριού των βλάχων, μόνο εκείνος ως βλάχος γνωρίζει και όσοι χρηματοδοτήθηκαν με αρκετές χιλιάδες ευρώ και μάλιστα αυτόν τον καιρό της κρίσης...
Karalis epistoli
Ο κ. Καράλης, πάντως, αν θέλει, μπορεί να μας στείλει τις δικές του απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα και βεβαίως θα τις δημοσιεύσουμε.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr