stoTapsi

A+ A A-
Μίλησε κανείς για αλαζονεία;

filios xarisi smallΕντύπωση προκαλεί το θράσος με το οποίο κινείται το πλέον αποτυχημένο δημαρχιακό δίδυμο και αντρόγυνο Φίλιος - Χαρίση. Οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ανυπολόγιστη καταστροφή μέρους του οικοσυστήματος της λίμνης Παμβώτιδας για την ντε και καλά δημιουργία πίστας θαλασσίου σκι ζήτησαν εκ νέου, και το πέτυχαν, τη διοργάνωση Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για το 2014, καταργώντας επί της ουσίας την απόφαση περί αποκατάστασης της ζημιάς που έγινε και προεξοφλώντας τη δικαστική απόφαση αφού να θυμίσουμε ο κ. Φίλιος είναι κατηγορούμενος για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όταν λοιπόν ο πρώτος πολίτης περιφρονεί τις δικαστικές διαδικασίες, όταν γράφει στα παλιά του τα παπούτσια και ξεκινά τις εργασίες χωρίς τις απαιτούμενες άδειες που οποιοσδήποτε άλλος πολίτης θα χρειαζόταν απαραίτητα, και τις οποίες πήρε εκ των υστέρων, τότε φυσικό είναι να υπάρχει έλλειμμα στο ταμείο του δήμου και απολύτως λογικό να επικρατεί η παρούσα κατάσταση στο δήμο Ιωαννιτών.
Δεν κρατούν όμως ούτε τα προσχήματα αφού οι ανακοινώσεις του Ομίλου Θαλασσίου Σκι γίνονται από το επίσημο γραφείο τύπου του δήμου. Και πως θα γινόταν άλλωστε αφού πρόεδρος του Ομίλου είναι η κ. Κατερίνα Χαρίση, σύζυγος δημάρχου. Μίλησε κανείς για αλαζονεία;

Ο Τελάλης

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr