stoTapsi

A+ A A-
Κάποιοι παίρνουν δύο και τρεις μισθούς
deyai-xrisostomouΈνα ένα τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων που κατέχουν θέσεις τακτοποιούν τους εαυτούς τους ορίζοντας εκείνα την αμοιβή τους, την οποία φυσικά θα επιβαρύνονται οι πολίτες των Ιωαννίνων.
Όπως και άλλοι συνάδελφοί τους στο πρόσφατο παρελθόν έτσι και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Μάκης Χρυσοστόμου κάλεσε σε συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. στις 18 Φεβρουαρίου υπό την προεδρία του και όρισε ότι η νέα αμοιβή του, το 50% του μισθού του δημάρχου, δηλαδή περίπου 1800 ευρώ και μάλιστα αποφάνθηκε ο ίδιος ότι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης (κάντε κλικ στην εικόνανα δείτε την απόφαση).
Στην υπόθεση εντύπωση προκαλεί η απουσία του δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΙ κ. Μπέγκα από τη συνεδρίαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Κώστας Γκόγκος, υπάλληλος της διεύθυνσης Συγκοινωνιών, με 900 ευρώ το μήνα, ο οποίος όμως αμείβεται και ως αντιπρόεδρος του οργανισμού Σπηλαίου Περάματος με 450 ευρώ, όπως και ο πρόεδρος του οργανισμού Σπηλαίου, αλλά και η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κα Αλέκα Μπακαλοπούλου με 500 ευρώ το μήνα.
Ακολούθησε ο κ. Φίλιππας Τσουμάνης, πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ με 1080 ευρώ το μήνα (γιατρός-υπάλληλος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου) μαζί και η αντιπρόεδρος κ. Ειρήνη Βαρτζιώτη με 433 ευρώ.
Για να μην έχουν παράπονο αποφασίστηκε αμοιβή για τον πρόεδρο της Δημοτικής αναπτυξιακής Εταιρείας ακινήτων του Δήμου, κ. Γιώργο Παπαδιώτη, δημόσιο υπάλληλο και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου με 8000 ευρώ ετησίως, στον αντιπρόεδρο της ίδιας εταιρείας κ. Βασίλη Καλούδη 4000 ευρώ ετησίως και ανάλογα ποσά στο διευθύνοντα σύμβουλο και τα μέλη του Δ.Σ.
Σε αυτούς προσθέστε το δήμαρχο, 7 αντιδημάρχους, ισάριθμους ειδικούς συνεργάτες, το γενικό γραμματέα και κάντε τους λογαριασμούς…

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr