stoTapsi

A+ A A-
eankiΈνταση αυτές τις ημέρες σχετικώς με τη χρηματοδότηση και συντήρηση των αθλητικών υποδομών ανά την Ήπειρο, κυρίως δε των Ιωαννίνων, για τις οποίες στήθηκε καυγάς. Λίγα τα χρήματα απο τη ΓΓΑ, λένε, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσω τούτα:
Όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ επί Σαμαρά, ο περιφερειάρχης, Αλ. Καχριμάνης, ζήτησε να παραχωρηθεί στην Περιφέρεια η ευθύνη συντήρησης των αθλητικών υποδομών, όπερ και εγένετο.

Εν τω μεταξύ πακτωλός χρημάτων απο την Πολιτεία για τις εγκαστάσεις στην Ήπειρο, βεβαίως και στα Γιάννινα.

Τώρα ο Καχριμανης κάνει την πάπια για την "ευθύνη" που ειχε ζητήσει και όλοι στρέφονται κατά του Σπ. Πάικα που έχει τοποθετηθεί πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ παρότι εξασφαλίστηκαν περί τις εξακόσιες χιλιάδες ευρώ. Είναι λίγα αλλά ας συνεισφέρει και Περιφέρεια που διαθέτει 1εκατομμύριο για τον... ευπρεπισμό του κτιρίου που στεγάζεται.

Και το σημαντικότερο: να γίνει έλεγχος σε βάθος για να διαπιστωθεί πού, πώς και γιατί διατέθηκαν πολλά εκατομμύρια για τις αθλητικές υποδομές και υποδομές δεν... υπάρχουν!

Βεβαίως κάποιοι δε θέλουν κάτι τέτοιο, αλλά το απαιτεί η νομιμότητα και οι πολίτες που πληρώνουν από το υστέρημά τους. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει σεισμός. Άντε λοιπόν, εδώ και τώρα έλεγχος!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr