stoTapsi

A+ A A-
Σε ποιά σχολή του Πανεπιστημίου φοίτησε και πότε ο αντιπρόεδρος κ. Χρυσοστόμου;
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Xrisostomou 2018Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψή μας στις 28 Δεκεμβρίου, για την απόφαση διπλασιασμού του μισθού του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων κ. Μάκη Χρυσοστόμου, δηλ. στις 2.139 ευρώ, μια αναγνώστριά μας ρώτησε ποια είναι τα προσόντα του κυρίου αυτού που διόρισε ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ να διοικεί μια τέτοια τεράστια επιχείρηση.
Όπως φαίνεται από το προφίλ του στο fb ,ο κ. Χρυσοστόμου γράφει ότι σπούδασε στο... Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ στις γενικότερες πληροφορίες για εκείνον λέει ότι... σπούδασε στο νυκτερινό λύκειο!
Xristostomou fb 2Xristostomou fb 1Τι από τα δύο ισχύει; Αν σπούδασε στο Πανεπιστήμιο, σε ποιά ακριβώς σχολή; Ρωτάμε διότι ένας άνθρωπος που πέρασε, έστω και για λίγο από το πανεπιστήμιο, ποτέ δεν θα έγραφε... "μπήκα στο ΕΠΙΧΗΡΙΝ..."!!!
Η... ρημάδα η λέξη είναι ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, όπως δεν είναι... "αθλητική ένωση μικρασιάτικων", αλλά..."Μικρασιατών" και πάει λέγοντάς...
Η αγραμματοσύνη φωνάζει από μακριά! Φυσικά και δεν κακό, ούτε καν ελάχιστο πρόβλημα να μην έχει σπουδάσει κάποιος, αλλοίμονο! Είναι, όμως, και μάλιστα πολύ μεγάλο αν αναλαμβάνει τέτοιο αξίωμα και μάλιστα παχυλώς αμειβόμενο, για να διοικεί επιστήμονες (υπάρχουν πολλοί στην ΔΕΥΑΙ), να συνάπτει συμβάσεις ,να προκηρύσσει έργα, να διαχειρίζεται εκατομμύρια, να κατανοεί πλήρως τι σημαίνουν όλα αυτά.
Και ρωτάμε, χωρίς περιστροφές: Σε ποιά σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων φοίτησε και πότε ο κ. Μάκης ή Ευθύμιος Χρυσοστόμου; Αν όχι, τότε το να παριστάνει τον... "πανεπιστημιακό" ένας πολιτικός, έστω και του βεληνεκούς του κ. Χρυσοστόμου, είναι ασυγχώρητο ψέμα... Αν ναι, τότε οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη. Περιμένουμε αποδείξεις, για να μαθαίνουν και οι Γιαννιώτες...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr