stoTapsi

* Την προστατεύει με την πολεμική αεροπορία και εκείνη εξοντώνει τους Βορειοηπειρώτες...
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

Η Ελλάδα με την πολεμική της αεροπορία προστατεύει τον εναέριο χώρο της Αλβανίας και κατ επέκταση το καθεστώς Ράμα, την ώρα που αυτό σκοτώνει Έλληνες και ισοπεδώνει τα δικαιώματά τους , μαζί με τις περιουσίες τους στη Βόρειο Ηπειρο!
Το γεγονός αυτό, που προκαλεί πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα, αποφεύγουν όλοι να το αναφέρουν γιά ευνόητους λόγους και προπαντός διότι θα επισύρει την οργή των απανταχού Ελλήνων.
Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να το παραδεχτεί, διά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ύστερα από ερώτηση στη Βουλή, του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Δημ. Καμμένου.
Ο υπουργός στην απάντησή του τονίζει, μεταξύ άλλων, οτι η χώρα μας ανέλαβε να προστατεύει, εναλλάξ ανά δεκαπενθήμερο με την Ιταλία, τον εναέριο χώρο της γείτονος, διαθέτοντας τέσσερα πολεμικά αεροσκάφη! 

ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!
Πρόκειται, είπε, για Νατοϊκή υποχρέωση, στα πλαίσια της συμμαχικής αλληλεγγύης από το 2009, αφ ότου δηλαδή η Αλβανία έγινε μέλος του ΝΑΤΟ. 
Αυτή την "υποχρέωση" την ανέλαβε η χώρα μας, διότι η Αλβανία δεν έχει πολεμική αεροπορία. Οποτε δηλαδή  χρειαστεί, τα Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη θα σπεύσουν  να αναχαιτίσουν όποιον παραβιάσει τον Αλβανικό εναέριο χώρο, προστατεύοντας επί της ουσίας τη γειτονική χώρα από οποιαδήποτε επιβουλή, με ένα κόστος που μέχρι σήμερα ανήλθε στα 5,5 εκατ.ευρώ από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών!

ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...
Ετσι, λοιπόν, η Ελλάδα υπερασπίζεται στρατιωτικά την Αλβανία, γιά να μπορεί η κυβέρνησή της να επιδίδεται απερίσπαστη στους διωγμούς των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και στο ξεκλήρισμά τους, προφανώς στα πλαίσια ..." συμμαχικής αλληλεγγύης"!!!
Απτή απόδειξη αποτελεί η εν ψυχρώ εκτέλεση στους Βουλιαράτες του Κων. Κατσίφα, η κατεδάφιση σπιτιών Ελλήνων στη Χειμάρρα, η αρπαγή των περιουσιών τους, η καταπάτηση δικαιωμάτων της Εθνικής Μειονότητας, η απαγόρευση εισόδου Ελλήνων, με αποκορύφωμα τις ανιστόρητες και προκλητικές εδαφικές διεκδικήσεις επί της χώρας μας!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ
Το κακό είναι ότι ενώ αυτή η τυχοδιωκτική Αλβανική τακτική βρίσκεται σε έξαρση τον τελευταίο καιρό και βαίνει κλιμακούμενη, κανείς εκ της Ελληνικής πλευράς δεν υπενθύμισε στον Έντι Ράμα, που πλειοδότησε σε απειλές και ύβρεις, ότι η χώρα μας προστατεύει τη δική του και όχι μόνο αυτό , αλλά τη στηρίζει και οικονομικώς! 
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Ελλάδα, στα πλαίσια μιας περίεργης " αναπτυξιακής βοήθειας", μόνο μεταξύ 2007 και 2011, έδωσε στην Αλβανία 187,29 εκατ. ευρώ, γιά να ανέρχεται το ποσό σε ιλιγγιώδη ύψη συνολικώς!

Δημοσιεύθηκε στον "ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ" στις 29/12/18

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version