stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Kapsalis KostasΈτσι για να μην έχουν... παράπονο και οι άλλοι δήμαρχοι της περιοχής, ότι δεν δημοσιοποιούμε τις "εξυπηρετήσεις " που κάνουν και μάλιστα σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα.
Να δύο ενδεικτικές αποφάσεις απευθείας αναθέσεων του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη, με αριθμούς ανάρτησης στη "Διαύγεια" ΩΤΑΒΩ1Ω-ΟΑ6 και 7ΦΕΦΩ1Ω-ΟΑ6 / 2014 και αφορούν τον καθαρισμό χόρτων, από 6.999,78 η κάθε μία.
Σιγά το θέμα, ίσως θα πείτε, αλλά όταν η κυρία που αναλαμβάνει το έργο είναι ανιψιά του Δημάρχου (κόρη της αδελφής του), είναι θέμα με ποινικές - πέραν των άλλων - προεκτάσεις.
Διότι ο νόμος απαγορεύει διά... ροπάλου τέτοιου είδους συναλλαγές με το συγγενολόι, για λόγους που αφορούν τη σύγκρουση συμφερόντων, τον υγιή ανταγωνισμό, το δημόσιο συμφέρον.
Pogoni ανάθεση χόρταΦυσικά και δεν είναι μόνες απευθείας αναθέσεις στο Πωγώνι, αριθμούνται σε εκατοντάδες και στη γλώσσα του λαού λέγονται ρουσφέτια, πελατειακές σχέσεις.
Αναθέσεις, περίεργες δοσοληψίες με εταιρία εμφιάλωσης νερού, "δωρεά" από άλλη εταιρία με τις ανεμογεννήτριες, ελληνοποιήσεις Αλβανών κλπ... "κατατρεγμένων", απεμπόληση των συμφερόντων του Δήμου, ποινή αργίας κλπ, συνθέτουν μια εικόνα καθόλου κολακευτική...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version