stoTapsi

A+ A A-
Στη μονάδα σκυροδέματος

Η προσπάθειά μας να μάθουμε τι συμβαίνει με τις μονάδες σκυροδέματος, όπως γράφαμε και προχθές, είχε ως αποτέλεσμα να ανακληθεί η άδεια μιας εξ αυτών στο Μικρό Περιστέρι Μετσόβου από την αρμόδια πολεοδομία του δήμου Ιωαννιτών, αλλά και να αναγκάσει τον περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη να επιβάλει πρόστιμο.

Στις 12 Φεβρουαρίου έγινε ανάκληση της πολεοδομικής άδειας (πως δόθηκε κ. Καχριμάνη;), ενώ την προηγούμενη στις 11 Φεβρουαρίου, ύστερα από εισήγηση υπηρεσιακών παραγόντων της δ/νσης Ανάπτυξης, επιβλήθηκε στην εταιρεία Βιργινία Μπαλαντάνη, ιδιοκτήτρια της μονάδας σκυροδέματος, πρόστιμο 1000 ευρώ διότι η άδεια των περιβαλλοντικών όρων είχε λήξει από το 2010 (αρ. πρωτ. 639/11-02-14). Αυτό προφανώς το γνώριζαν οι υπηρεσίες της περιφέρειας και ο κ. Καχριμάνης, που άφηναν το χρόνο να τρέχει μέχρι που τα πράγματα ζόρισαν.

Της επέβαλαν λοιπόν 1000 ευρώ πρόστιμο και της έκαναν... τα μούτρα κρέας που λέμε, όταν έπρεπε να είχε αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας και να σταλεί πεσκέσι στη δικαιοσύνη.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr