stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
arkoudaΌπου υπάρχει επιδοτούμενο πρόγραμμα, θα συναντήσετε και τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και για την ακρίβεια μέλος της οικογένειάς του - δεδομένου ότι όλες οι επιχειρήσεις του έχουν οικογενειακό χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά - μετά την αλυσίδα ξενώνων - πρόκειται για"...αγορά και εγκατάσταση ηλεκτροφόρου περίφραξης" από τον γιό του κ. Γιώργο Καχριμάνη, επαγγέλματος... κτηνοτρόφου, όπως αναφέρεται.

Τι θα έφραζε; Τις σταυλικές εγκαταστάσεις προβάτων κοντά στο Πέραμα Ιωαννίνων για να προστατεύσει τα ζώα του από τις... αρκούδες!!!

Κατέβηκαν αρκούδες έως και έξω από την πόλη των Ιωαννίνων; Αυτό δεν έχει καμία σημασία, αρκεί που επρόκειτο για επιδοτούμενο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είπε να μη το χάσει.

Δυστυχώς όμως για τους Καχριμάνηδες σε πρώτη φάση απορρίφτηκε το αίτημα και, ως αιτιολογία (στο έγγραφο που έχουμε με αρ. πρωτ. 2435/20-06-2014 της Δ/νης Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με το οποίο κοινοποιείται η απόφαση του Υπουργείου) αναφέρεται: "ΟΧΙ φωτοαντίγραφο της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών μονάδων σε ισχύ"

Κατά της απόφασης εντός 15 ημερών από τη γνωστοποίησή της, ο κ. Καχριμάνης είχε δικαίωμα να ασκήσει προσφυγή...

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr