stoTapsi

A+ A A-
metanastesΤο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες (παράτυπους τους λένε τώρα), που κατά την Υπουργό «Λαθρο»μετανάστευσης κ. Χριστοδουλοπούλου «λιάζονται τα πρωινά στην Ομόνοια», προσλαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.
Κατά χιλιάδες έρχονται εδώ και η κατάσταση τείνει να βγει εκτός ελέγχου με την πολιτική των ανοικτών θυρών για τους κατατρεγμένους όλου του χώρου.
Η ανοηταίνουσα μέχρι βλακείας Υπουργός (που δεν πήρε στο σπίτι της κανέναν πρόσφυγα) καλεί τώρα τους Δήμους να αναλάβουν την ευθύνη στέγασης, ένδυσης, σίτισης  και περίθαλψης των λαθρομεταναστών τουλάχιστον για έξι μήνες.

Δεν είμαστε ρατσιστές και μάλιστα έχουμε συνδράμει σε προσπάθειες παροχής βοήθειας σε αλλοδαπούς που ήρθαν εδώ. Συμπονούμε όλους αυτούς που αναζητούν μια θέση στη ζωή και πολύ περισσότερο τα παιδιά που δε φταίνε σε τίποτα.

Όμως όταν οι Δήμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν, έστω στοιχειωδώς, συμπατριώτες μας που είναι άνεργοι, που πεινούν, είναι άστεγοι και γυρνούν από εδώ και από κει εξαθλιωμένοι, πώς θα το κάνουν και για ποιο λόγο για τους αλλοδαπούς;

Η κυβέρνηση της ήδη χρεωκοπημένης χώρας μας, που επέλεξε να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, έχει και την απόλυτη ευθύνη της αντιμετώπισης του τρομακτικού προβλήματος (για το οποίο κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει) μαζί και εκείνου της αύξησης εγκληματικότητας, συνεπακόλουθο της άφρονος τακτικής της, η οποία πλήττει σοβαρά μεταξύ των άλλων και την Ήπειρο.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr