stoTapsi

A+ A A-
kaxrimanis 2Εντάξει, αποκαταστάθηκε η τρωθείσα υπόληψη του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξ. Καχριμάνη και επουλώθηκαν τα «τραύματά» του με την καταδίκη σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, με αναστολή, του νεαρού που του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων για το δημοψήφισμα.
Ανεξαρτήτως της δεδομένης αποδοκιμασίας του περιστατικού, ο κ. Καχριμάνης με την παρουσία του στη χθεσινή δίκη απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο εμπαθής είναι και πόσο θεωρεί τον εαυτό του… ιερό πρόσωπο, εκείνος που χαρακτήρισε αναιδώς όσους θα ψήφιζαν όχι ως προδότες!

Και ο κ. Χατζιδάκης ως υπουργός έφαγε όντως ξύλο αλλά δε ζήτησε καμιά δίωξη, όπως έκαναν και οι κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και οι άλλοι που προπηλακίζονται καθημερινώς και βαναύσως. Το αίσθημα της γενναιοψυχίας στους πολιτικούς είναι δείγμα αρετής σε αντίθεση με τον κ. Καχριμάνη που έδειξε πόσο μικρόψυχος μπορεί να είναι κάποιος που προσπαθεί να ηρωοποιηθεί μέσα από μια απερίσκεπτη πράξη ενός οργισμένου νεαρού, ο οποίος διατεινόταν ότι δε χτύπησε την Αυτού Εξοχότητα Αλέξανδο Καρχιμάνη.

Έβγαλε λοιπόν… ο Μ. Αλέξανδρος της Ηπείρου, ο Μικρός, όλα τα απωθημένα του στον -αυθαιρέτως λέμε- υβριστή του λόγω και έργω, αλλά δε βρήκε να πει μια κουβέντα πρώτον για την κατ’ εξακολούθηση απόκρυψη των εισοδημάτων του από το πόθεν έσχες, δεύτερον για τα δάνεια και τις σκανδαλώδεις επιδοτήσεις για την αλυσίδα των ξενώνων του, τρίτον το σκάνδαλο με την αλλαγή συντελεστή δόμησης σε κτίριο της οικογένειάς του και τέταρτον τις απευθείας αναθέσεις έργων και το σκόρπισμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους και πολλά άλλα.

Όσο κι αν θέλει να ηρωοποιηθεί, δεν απαλλάσσεται με τίποτα από τις βαρύτατες ευθύνες του και η προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκειά του με το ύφος του αδικημένου και δήθεν θυσιασθέντος υπέρ πατρίδος δεν καρποφορεί και δε θα τον σώσει.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr