stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
PressΗ κυβέρνηση αποφάσισε να φέρει αιφνιδιαστικά στη Βουλή για ψήφιση τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο!
Τα συνδικάτα αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις, με πρώτους και καλύτερους τους δημοσιογράφους, οπότε δεν θα υπάρχει καμιά αντίδραση, κριτική και σχολιασμός του τερατουργήματος που διαλύει ό,τι απέμεινε!
Το λέγαμε και στην προηγούμενη κινητοποίηση ότι πρόκειται για αθλιότητα σε βάρος τού λαού, από πλευράς των δημοσιογραφικών ενώσεων, που δυστυχώς συνειδητά ή ασυνείδητα στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική που εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο τους Ελληνες.
Απεργιακό τριήμερο λοιπόν, αλλά δεν πρόκειται να προκύψει κάτι. Μόνο όταν αποφασίσουμε να βγούμε στους δρόμους και δεν φύγουμε μέχρι να ανατραπεί η κυβέρνηση με πολιτικές των μνημονίων, υπάρχει περίπτωση να δούμε να ανοίγει ο δρόμος της προοπτικής.
Εδώ είμαστε και θα το θυμηθείτε, μας κοροϊδεύουν όλοι, αφού είχαν ψηφίσει τα μνημόνια. Η δική μας απάντηση πρέπει να δοθεί στους δρόμους. Δυναμικά και ανυποχώρητα. Όλα τ' άλλα είναι παραμύθια...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr