stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
liarΔεν μας τα λέει καλά η κυβέρνηση. Όχι πως μέχρι τώρα ήταν συνεπής, αλλά το έχει παρακάνει. Μας έλεγαν πως τελειώσαμε με τα μνημόνια και από χτες άρχισαν τα... όργανα. Ζητούνται νέα μέτρα, νέο μνημόνιο δηλαδή και νέα... προαπαιτούμενα, για να εκταμιευθούν οι δόσεις σε... δόσεις! Σε ό,τι δε αφορά το χρέος, οποιαδήποτε συζήτηση για ρύθμιση, μετατίθεται για το 2018, στο μέλλον δηλαδή με ο,τιδήποτε συνεπάγεται αυτό.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
MHTROPOLITHSΘέλει να αξιοποιήσει τα κτήματα της Ιεράς Μονής Βελλάς και άλλων μικρότερων ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος και για αυτό επισκέφθηκε τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπόλαρη.
Αξιοποίηση, δηλαδή καλλιέργεια και εκμετάλλευση, με παράλληλη εκτροφή ζώων.
Όλα αυτά για να στηρίξει, υποτίθεται, τις δομές πρόνοιας της Μητρόπολης, που περνούν,όπως ειπώθηκε, άσχημες μέρες λόγω της κρίσης.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
lainotomosΟλοκληρώθηκε χθες το μέγα, ειδεχθές έγκλημα σε βάρος τού λαού και της χώρας. Όχι από κάποια Δεξιά κυβέρνηση, αλλά της Αριστεράς! Από τα μεσάνυχτα το 7.500 σελίδων πολυνομοσχέδιο είναι νόμος του κράτους. Υπερφορολόγηση, μειώσεις μισθών και συντάξεων, στραγγαλισμός των αδυνάτων, αυξήσεις σε καταναλωτικά αγαθά, ξεπούλημα κινητής και ακίνητης περιουσίας του δημοσίου και πάνω από όλα ένας... κόφτης - λαιμητόμος,

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
loverdosΚαμαρώστε τούς γελοίους και αναίσθητους. Την ώρα που συζητούσαν στη Βουλή το εξοντωτικό για τον λαό πολυνομοσχέδιο, ομάδα βουλευτών, προεξάρχοντος του Ανδρέα Λοβέρδου, πανηγύριζαν έξαλλα την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ!
Όχι, καμιά συναίσθηση της ευθύνης και της σοβαρότητας της κατάστασης.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Genoktonia PontionΕπέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων σήμερα. 353.000 ψυχές χάθηκαν, εξοντώθηκαν από τις ορδές του Κεμάλ Ατατούρκ, τον οποίο ο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγα χρόνια μετά πρότεινε γιά το... νόμπελ Ειρήνης!
Βλέπετε δύο φωτογραφίες. Μία απο τις εγκληματικές πράξεις των Τούρκων σε βάρος του Ελληνισμού του Πόντου. Ολοι οι λαοί έχουν τις πλατείες για αναψυχή και οι Τούρκοι γιά να στήνουν κρεμάλες!

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr