stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
MAT-VOULIΣυνοδευόμενοι από αστυνομικούς πήγαν στην Βουλή οι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο - ταφόπλακα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των Ελλήνων, μαζί και την νέα φοροκαταιγίδα που δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.
Μάλιστα δέ για να μην ενοχληθεί ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός, ο... άρχοντας των μνημονίων, έκλεισε για πρώτη φορά ο Εθνικός Κήπος, για να μη πάνε μέχρι το Μαξίμου οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες!
Τά ΜΑΤ (που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ), διέλυσαν με χημικά διαδήλωση στην Αθήνα, καταργώντας στην πράξη Συνταγματικά δικαιώματα, υπενθυμίζοντας σε όλους τι θα πει Αριστερά.
Για να διαλυθεί δε κάθε αμφιβολία περί αυτού, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης κατήγγειλε δικηγόρους που αποδοκίμασαν συναδέλφους τους βουλευτές, λέγοντας ότι πρόκειται για πρωτοφανή και καταδικαστέα πράξη εκφοβισμού!
Δηλαδή, όποιος διαμαρτύρεται απευθυνόμενος σε βουλευτές,στελέχη της κυβέρνησης και δη του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιείται και αποδοκιμάζεται!
Ξεχνούν οι Συριζαίοι τις δικές τους,όχι απλές αποδοκιμασίες, αλλά
εξτρεμιστικές πράξεις τρομοκράτησης πολιτικών τους αντιπάλων και τα όντως πρωτοφανή επεισόδια, που έφτασαν μέχρι το κάψιμο της Αθήνας!
Για να το καταλάβουν, μάλλον πρέπει να υποστούν την ίδια μεταχείριση. Να μην έχουν τόπο να σταθούν, ούτε και να κρυφτούν. Αλλά (ευτυχώς για αυτούς) δεν τους μοιάζει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων - καίτοι ίσως αισθάνονται την ανάγκη να τους δείρει ανελέητα!
Αρκεί όμως προς το παρόν, που άρχισαν να φοβούνται. Πού άρχισε να τρέμει το φυλλοκάρδι τους, μη τυχόν και βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του απελπισμένου λαού, που είδε τις ελπίδες του να γίνονται στάχτη...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr