stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
lainotomosΟλοκληρώθηκε χθες το μέγα, ειδεχθές έγκλημα σε βάρος τού λαού και της χώρας. Όχι από κάποια Δεξιά κυβέρνηση, αλλά της Αριστεράς! Από τα μεσάνυχτα το 7.500 σελίδων πολυνομοσχέδιο είναι νόμος του κράτους. Υπερφορολόγηση, μειώσεις μισθών και συντάξεων, στραγγαλισμός των αδυνάτων, αυξήσεις σε καταναλωτικά αγαθά, ξεπούλημα κινητής και ακίνητης περιουσίας του δημοσίου και πάνω από όλα ένας... κόφτης - λαιμητόμος, να ανεβοκατεβαίνει αυτομάτως και να πετσοκόβει ό,τι έχει απομείνει, καταργώντας στην πράξη την κυβέρνηση!
Συμβαίνουν όμως τρελά πράγματα! Υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης, προπαντός του κυρίως εταίρου της, του ΣΥΡΙΖΑ, εισηγούνται, υπερθεματίζουν, ψηφίζουν, αλλά με... πόνο καρδιάς!
Στενοχωριούνται, λέει ,πολύ, μαυρίζει η ψυχή τους, αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, η Ελλάδα κινδυνεύει, για αυτό και εκείνοι κάνουν το... καθήκον τους, ψηφίζουν!
Άλλη όμως είναι η αλήθεια. Η εξουσία τους, η καρέκλα τους, τα απίστευτα προνόμιά τους, είναι που κινδυνεύουν! Για να τα διατηρήσουν τα δίνουν όλα. Γή και ύδωρ στους δανειστές και αυτόν τον εθνικό εξευτελισμό, επιχειρούν να παρουσιάσουν ως... προοπτική ανάπτυξης!
Η απόλυτη εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων είναι δεδομένη. Η περαιτέρω εξαθλίωσή μας, επίσης. Η έλλειψη αναπτυξιακού οράματος, αναμφισβήτητη. Ένα δράμα, που άρχισε επί ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, συνεχίστηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, μετά από την κυβέρνηση Παπαδήμου, την ΝΔ με τον Σαμαρά, εξελίχθηκε πλήρως από τους Σαμαρά - Βενιζέλο της Πασοκο-Νεοδημοκρατίας, για να ξεδιπλωθούν τώρα όλες οι πτυχές του, επί της Αριστερής κυβέρνησης των Τσιπρο - Καμμένου!
Όλα στον "κόφτη", λοιπόν και πρωτίστως η ζωή μας, με το φασιστικής έμπνευσης πολυνομοσχέδιο...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr