stoTapsi

A+ A A-
Tsipras pinokioΚρίμα! Κανείς δεν περίμενε, εκείνοι που διακήρυτταν ως Αριστεροί το... "ηθικό τους πλεονέκτημα", θα αποδεικνύονταν χειρότεροι από όλους τους διεφθαρμένους του παρελθόντος!
Για να μη πούμε όλοι, οι περισσότεροί τους έχουν προβληματικά πόθεν έσχες, μηδέ εξαιρουμένου και του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα! Ότι αθωώνονται από την Βουλή, δεν πείθει κανέναν, με τους πολίτες να απαιτούν παραπομπή στην Δικαιοσύνη.
Κατά τ' άλλα, από το περασμένο καλοκαίρι... διαπραγματεύονται (!) και μετά την σύγκρουση με το ΔΝΤ, με διαρροές συνομιλιών για εκβιασμό της κυβέρνησης, αναμένονται νέα επώδυνα μέτρα και αν δεν κλείσει αυτή η ριμάδα η αξιολόγηση, απειλούμαστε με χρεοκοπία!
Δηλαδή, ξαναζούμε στιγμές του 2015, με την οικονομία να έχει πιάσει πάτο,10.000 λουκέτα από τον Ιανουάριο, αριθμός αυξημένος κατά 78% έναντι του 2015, 300.000 παιδιά να πεινούν,400.000 οικογένειες με κανένα μέλος να εργάζεται,1.500.000 ανέργους και 1 στους 3 Ελληνες να ζουν κάτω από τα όρια στις φτώχειας!!!
Με αυτά τα δεδομένα, η κυβέρνηση που επαίρονταν ότι θα τα άλλαζε όλα αμέσως και θα βελτίωνε την ζωή μας, θα πρέπει να ντρέπεται - και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι επέτρεψε τον είσοδο στην χώρα χιλιάδων λαθρομεταναστών, που επιδεινώνουν την κατάσταση.

Κώστας Καλτσής
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr