stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
skopianoi-synora-1004Κρίμα που εξευτελιστήκαμε ως χώρα, ως κράτος, αλλά πρέπει να να μας έγινε μάθημα! Οι Σκοπιανοί μας διδάσκουν πώς προστατεύονται τα σύνορα μιας χώρας, φτάνοντας στο σημείο να παραβιάσουν τα δικά μας, με την... ευχή μας!!!
Ακριβώς έτσι όπως το κάνουν εκείνοι! Δεν περνάει κανείς παρανόμως. Ούτε... κουνούπι! Και οι Ελληνικές Αρχές; Μέχρι χτες δεν ήλεγχαν ούτε ποιοι έρχονταν από τα Σκόπια και οι οποίοι ξεσήκωναν τους λαθρομετανάστες! Αυτή ήταν και είναι δουλειά του στρατού. Αυτός είναι εκείνος που προστατεύει τα σύνορά μας. Μαζί με τούς συνοριοφύλακες και τους αστυνομικούς.
Δέσμιοι όμως όλοι τους του δόγματος της Αριστεράς περί ανοιχτών συνόρων, αφήνουν να μπαίνει και να βγαίνει όποιος θέλει, μέχρι που η Ελλάδα γέμισε από αλλοδαπούς, που επιβάλλουν κιόλας τις θελήσεις τους!!!
Όμως, αν δεν μπει φρένο σε αυτή την κατάντια, αν δεν σοβαρευτεί η κυβέρνηση, συναισθανόμενη τις ευθύνες της, αν δεν συνέλθουμε και εμείς όλοι που συμπεριφερόμαστε ως... ευτυχείς ανόητοι, ανεχόμενοι κωμικοτραγικά φαινόμενα, τότε ας μην κλαψουρίζουμε όταν σε λίγο θα ζούμε ακραίες καταστάσεις.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr