stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
TsamidesΑυτό που ξεστόμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Ξυδάκης, είναι χειρότερο από την ανάγνωση του κορανίου στην Αγία Σοφία.
"Δεν είναι και τόσο σοβαρό ", δήλωσε με αφοπλιστική βλακεία και άρα έλλειψη συναίσθησης της ευθύνης του.
Αν δεν είναι σοβαρό λοιπόν, που η Τουρκία μετατρέπει ένα χριστιανικό μνημείο, παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, σε τζαμί, τότε τι είναι σοβαρό για τον υπουργό και την κυβέρνηση;
Το χειρότερο είναι ότι τα λένε χωρίς να ντρέπονται, χωρίς ίχνος εθνικής και θρησκευτικής ευαισθησίας και ευθιξίας, για αυτό και οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί και εξευτελίζουν την χώρα μας.

ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
Κάπως έτσι ηλιθίως αντιμετώπισε και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς στα Τίρανα, τις θρασύτατες προκλήσεις των Αλβανοτσάμηδων και τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας Εντι Ράμα.
Αυτός ο ανιστόρητος αλλά αναιδής τύπος, μιλώντας είπε μεταξύ άλλων ότι η Δωδώνη είναι Αλβανική, μαζί με την Ήπειρο, μέχρι και ο Όλυμπος με τον... Δία!
Ο κ. Κοτζιάς, αντί να σηκωθεί και να φύγει, κάθισε και συζητούσε με τα καθίκια, που συν τοις άλλοις έθεσαν και το ζήτημα της άρσης του εμπολέμου!
Ότι οι Αλβανοί μαζί με τους Ιταλούς εισέβαλλαν στην Ελλάδα το 1940 και στην συνέχεια προέβησαν σε ωμότητες, συνεργαζόμενοι και με τους Ναζί, για αυτούς προφανώς ήταν μια... φιλική πράξη.
Αλλά τι να περιμένουμε από ανθρώπους που είναι αλλεργικοί σε οτιδήποτε Ελληνικό και Εθνικό;
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr