stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
chainsΔηλαδή γιά να καταλάβουμε... Έχουν καταστρέψει την ζωή μας. "Ζούμε" σαν σκλάβοι. Δουλεύουμε και τον μόχθο μας τον δίνουμε στο κράτος. Αλλά δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε! 
Η όποια διαμαρτυρία, που θα περιέχει το... "παραιτηθείτε", αγγίζει τα όρια της αντισυνταγματικότητας!!!
Τό είπε ο υπουργός Παδείας κ. Φίλης, που στην αγραμματοσύνη του παριστάνει και τον Συνταγματολόγο, για να εξοργίζει ακόμη περισσότερο όλους μας - πλήν των φασιστοειδών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Γιατί όμως διαμαρτύρονται οι πολίτες; Είναι άραγε όλοι ενταγμένοι σε κάποιο... αντι - ΣΥΡΙΖΑ μπλόκ ή υπηρετούν σκοτεινούς σχεδιασμούς;
Για να δούμε δυό - τρία πραγματάκια ώστε να ξεκαθαρίσουμε τι συμβαίνει:
Η ανεργία βρίσκεται στο 28%, κατά το πρώτο τετράμηνο του 2016 έκλεισαν 15.000 επιχειρήσεις, 1 στούς 2 νέους εργάζεται με αποδοχές κάτω των 500 ευρώ, 1.647.703 Ελληνες ζούν κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας, (το 15% περίπου, όταν το 2011 ήταν  8,9% και το 2009 μόλις στό 2,2% , 7 στους 10 πολίτες δυσκολεύονται ή δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το δημόσιο αυξάνονται κατά 1 δις ευρώ τον μήνα!
Αν λοιπόν για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε, τότε για ποιούς; Και εν πάση περιπτώσει, ποιοί είναι αυτοί που θα απαγορεύσουν τις λαικές συγκεντρώσεις; Μήπως έχουμε περάσει σε Σταλινική περίοδο, φασιστική άρα, και δεν το έχουμε καταλάβει; Έτσι όμως εννοεί η Αριστερά  την Δημοκρατία; Προφανώς ναί, εκτός από την περίπτωση που εκείνη υποκινεί και διοργανώνει τις διαμαρτυρίες...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr